Η αστυνομία του Οχάιο  ερευνά  περίεργο περιστατικό με ένα «κορίτσι-φάντασμα» - βίντεο

Οι περισσότεροι αστυνομικοί θα σας πουν ότι τα έχουν δει όλα. Είναι η φύση της δουλειάς τους, και στους δρόμους έχουν δει πολλά, από την παράξενα έως έως ενοχλητικά. Τι γίνεται όμως με τα παραφυσικά;.... Η αστυνομία λαμβάνει περιστασιακά αναφορές για παραφυσικές δραστηριότητες, αλλά αυτοί οι τύποι αναφορών γενικά δεν δημοσιοποιούνται.

Μία από τις πιο γνωστές περιπτώσεις συνέβη το 2012, σε ένα σπίτι μιας οικογένειας στο Gary της Ιντιάνα στην Αμερική, όπου έμπειροι αστυνομικοί, γιατροί, νοσηλευτές και κοινωνικοί λειτουργοί ισχυρίστηκαν ότι είδαν «κατάληψη παιδιού» από δαίμονες.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, ένα αγόρι εννέα ετών περπατούσε προς τα πίσω και προς τα πάνω στον τοίχο ακόμη και προς την οροφή, παρουσία ιατρικού προσωπικού, ενώ η τρομαγμένη μητέρα του ισχυρίστηκε ότι αυτός και οι δύο αδελφοί του είχαν καταληφθεί από δαίμονες.

Και πάλι αναφέρουμε μια υπερφυσική υπόθεση που έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία, αν και δεν έχει πάρει θέση ακόμα αν ηταν στα αλήθεια φάντασμα : Το κορίτσι-φάντασμα στο Οχάιο..

Ένα μυστηριώδες βίντεο ενός φερόμενου κοριτσιού φάντασμά έχει προβληματίσει την αστυνομία και ανθρώπους στο Οχάιο, βίντεο και εικόνες του μυστηρίου έχουν μοιραστεί οι κάτοικοι τις τελευταίες εβδομάδες και πολλοί δεν είναι σίγουροι τι να πιστέψουν.

Μερικοί λένε ότι η παρουσία είναι ένα πραγματικό παιδί και οχι φάντασμα, άλλοι υποστηρίζουν οτι περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ και ειναι απίθανο να ηταν ένα πραγματικό παιδί. Επιπρόσθετα η σύγχυση μεγαλώνει από το γεγονός ότι το ανεξήγητο γεγονός διερευνήθηκε από την τοπική αστυνομία , η οποία δεν είναι ακόμα σίγουρη τι συνέβη.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας του Mentor, οι αστυνομικοί στάλθηκαν στη γειτονιά κοντά στο Bellflower Elementary στις 10:40 μ.μ. τοπική ώρα στις 10 Μαρτίου μετά από πολλές κλήσεις σχετικά με ένα πιθανό 7χρονο κορίτσι που φάνηκε να τρέχει μόνος του. Δεν υπήρχαν αναφορές για αγνοούμενα παιδιά στην περιοχή, και η αστυνομία ηταν σε αμηχανία να εξηγήσει το περιστατικό.

Ο αξιωματικός είδε κάτι που να ταιριάζει στην περιγραφή της κλήσης."Με εξέπληξε αυτό που είδα, φαινόταν να είναι ένα μικρό παιδί, και να τρέχει μάλλον όρθιο και πολύ γρήγορα για φυσιολογικό παιδί", ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι ο αξιωματικός βγήκε από το αστυνομικό όχημα για να βρει το παιδί, αλλά είχε εξαφανιστεί. Στη συνέχεια, ο αξιωματικός έψαξε σε ένα κοντινό κτίριο περιμένοντας να βρει ένα παιδί που να κλαίει ή να "φοβάται", αλλά δεν υπήρχε τίποτα στην περιοχή. Άλλα τμήματα έψαξαν επίσης στην περιοχή χωρίς αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας K-9 με σκύλους, και μιας με drone.

Οι εικόνες από την κάμερα ελέγχου της αστυνομίας δόθηκαν για έρευνα. Ωστόσο, μια κάμερα ασφαλείας σε σπίτι κατέγραψε τη παρουσία. Το βίντεο δείχνει μια παρουσία που κινείται γρήγορα στο δρόμο. Το σχήμα του δεν μπορεί να εκτιμηθεί πολύ καλά, αλλά η κίνησή του δείχνει ότι δεν είναι αυτού του κόσμου.

Και επειδή η υπερφυσική συνάντηση έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία,το θέμα πήρε μεγάλη έκταση. Οι πιο δύσπιστοι λένε ότι είναι ένα άτομο που τρέχει. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ότι είναι ένα κανονικό παιδί που επιστρέφει στο σπίτι αργά. Και το γεγονός ότι μοιάζει με φάντασμα οφείλεται σε δυσλειτουργία της κάμερας.

Αλλά ερευνητές έχουν μια άλλη εκδοχή του περιστατικού. Λένε ότι η φιγούρα είναι σαφώς ένα κορίτσι-φάντασμα. Από την πλευρά τους, η αστυνομία ούτε επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε ότι οι εικόνες δείχνουν ένα πραγματικό παιδί-φάντασμα. Η Ομοσπονδιακή Ερευνητική Εταιρεία του Οχάιο αποφάσισε να ερευνήσει την υπόθεση.

"Σύμφωνα με την εμπειρία μας, πιστεύουμε ότι είναι πραγματικά ένα άτομο που τρέχει και η κάμερα είναι εκτός εστίασης", συνεχίζει ο οργανισμός. "Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τα αποτελέσματα του φωτός και της σκιάς. Δεν λέμε ότι δεν μπορεί να είναι, απλά λέμε ότι πρέπει να μελετήσουμε το ίδιο το βίντεο. "Ωστόσο, πηγές αποκαλύπτουν ότι ορισμένοι από τους αστυνομικούς φοβούνται και θεωρούν την παρουσία ως κορίτσι φάντασμα.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications