Το Facebook έριξε «μαύρο» στην Έλενα Ακρίτα -  Στάχτη στα μάτια !!!

«Μαύρο» από το Facebook για ένα μήνα πήρε η Έλενα Ακρίτα. Την είδηση ότι η δημοσιογράφος δεν θα μπορεί να σχολιάσει ή να δημοσιεύσει οτιδήποτε στη δημοφιλή πλατφόρμα γνωστοποίησε ο γνωστός μουσικός και φίλος της Έλενας Ακρίτα, Σταμάτης Κραουνάκης.

"Ωραία λοιπόν 30 μέρες το facebook αφαιρεί το λόγο από την Elena Akrita κατόπιν παρεμβάσεως άθλιων. Είμαστε εδώ πάρα πολλοί 30 μέρες να αναρτούμε για λογαριασμό της. Γιατί Έτσι", έγραψε.

Σύμφωνα με το Facebook, η γνωστή αρθρογράφος αποκλείεται για ένα μήνα επειδή πέντε δημοσιεύσεις της «δεν ακολουθούσαν τους όρους της κοινότητας».Το Facebook αναφέρει ότι πρόκειται για σχόλια και δημοσιεύσεις που έγιναν από τον Απρίλιο του 2020 έως και σήμερα, 29 Μαρτίου 2021.

Οι συμμορίτες επιχειρούν να θολώσουν τα νερά μετά από έναν Post μας που δεν το βάλαμε καν στο facebook, ότι δηθεν το facebooκ ειναι δημοκρατικό και δεν κάνει διακρίσεις , και αυτό το "κόλπο", ότι δήθεν απέκλεισαν και δικούς τους το έχουν ξανα κανει σε έναν δικό τους δούρειο ίππο που παριστάνει τον ερευνητή, οτι και καλα κυνηγάει και αυτόν το "σύστημα " και δεν ειναι ο ίδιος μέρος του .. αν δεν κατεβάζουν ολα τα προφίλ συμμοριτών και ρίξουν την απήχηση στο 0 σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους οπως κανουν σε ανεξάρτητες πείθουν μονο τους ηλίθιους οτι Facebook έριξε «μαύρο» στην Έλενα Ακρίτα...που μια φορά μπήκες στο προφίλ της για να τσεκάρεις κάτι,και έπρεπε να φορέσεις μάσκα βιολογικού πόλεμου μην τυχών και κολλήσεις μαρξισμό εξ αποστάσεως, πότε δεν ξέρεις (!)

Οι "έξυπνοι": με σένα θα ασχολούνται οι συμμορίτες? με ποιους θα ασχολούνται για να μάθουν ? με αυτούς που αναπαραγουν τα ψέματα τους ως δεδομένα? ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications