Ο Ερντογάν παρουσιάζει το Σχέδιο Δράσης για τα… ανθρώπινα δικαιώματα!

Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο το θράσος του Ταγίπ Ερντογάν. Που αφού έχει καταπατήσει κάθε έννοια του όρου «ανθρώπινα δικαιώματα», για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ευρωπαίων,θα παρουσιάσει το… Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Mάλιστα έχει προγραμματιστεί να το παρουσιάσει ο Τούρκος Πρόεδρος, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο απώτερος σκοπός του σχεδίου είναι η σύνταξη νέου και αστικού συντάγματος.

Η εκδήλωση παρωδία θα ξεκινήσει στις 13.30 ώρα Τουρκίας και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Μιλλέτ.

Θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Μουσταφά Σέντοπ, οι πρόεδροι του ανώτατου δικαστικού σώματος, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Προεδρίας, εκπρόσωποι των μη μουσουλμανικών κοινοτήτων, πρέσβεις, εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι πρόεδροι μη κυβερνητικών οργανώσεων, πρυτάνεις, κοσμήτορες, ακαδημαϊκοί, νομικοί και δημοσιογράφοι!

Όπως μάλιστα διαφημίζουν τα φερέφωνα του Ερντογάν: «Το Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα θα είναι το θεμελιώδες πολιτικό κείμενο της Τουρκίας. Το σχέδιο θα χειριστεί τη νομοθεσία και τις δικαστικές δραστηριότητες βάσεις της νομικής προβλεψιμότητας, της διαφάνειας και της ευθύνης. Με το σχέδιο στο οποίο δίνεται έμφαση στο δικαίωμα ιδιοκτησίας, τα κατοχυρωμένα δικαιώματα, το τεκμήριο της αθωότητας στοχεύονται διάφορες αλλαγές στα πεδία αυτά».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications