«Eιδικοί»: «Συνεχίστε να κάνετε το εμβόλιο της AstraZeneca. Είναι ασφαλές» – ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή λοιπόν τον θάνατο μίας γυναίκας 65 ετών, μόλις μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της, η Διευθήτρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείο «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα, επέμεινε πως το εμβόλιο της AstraZeneca είναι απολύτως ασφαλές.

Πιο συγκεκριμένα, όντας καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ίδια τόνισε πως:

«Έχουν γίνει πάνω από 1 εκατομμύριο δόσεις στην ΕΕ και άλλες τόσες στην Ινδία και τα δεδομένα δείχνουν ότι είμαστε ασφαλείς. Είμαστε σε επιτήρηση, είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Αλλά δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Από την άλλη, οι θρομβώσεις είναι από τις κορυφαίες αιτίες θανάτου σε ασθενείς με κορωνοϊό.

Θεωρώ ότι είναι ασφαλές. Η σύστασή μου είναι να το κάνουν. Αν υπάρχει θέμα θρομβώσεων, μπορεί να γίνει αντιπηκτική αγωγή, για να αισθάνεσαι κανείς ασφαλής».

Όσον αφορά το lockdown και την πιθανή παράτασή του, η κα Γκάγκα δήλωσε:

«Το lockdown είναι για να μάθεις τα μέτρα, τώρα τα μάθαμε. Είμαστε όλοι έξω, όποιος προσέχει, προσέχει.

Είναι πιο ασφαλές να μπούμε σε ένα κατάστημα όπως μπαίνουμε τώρα σε σούπερ μάρκετ. Εμένα με τρομάζει αυτό που βλέπω στις πλατείες. Κόσμος μαζεμένος χωρίς μάσκες. Τώρα είμαστε όλοι έξω, άρα πρέπει να βρούμε καλύτερους τρόπου».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Διαβάσατε το άρθρο από την ΡΩΣΣΙΑ?? «ΟΙ ΑΝΘΩΠΟΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ (Δηλητήριο) ΑP 05 2021 ΣΤο Pentapostagma.gr Ώρα 10:57 ΑΜΕΡΙΚΗ Dimitrios ZAHARAKIS Dημοσιευσε Οι Άνθρωποι πεθενουν από «Εκτεταμένη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (Δηλητήριο)Ξυπνιστε, πρόκειται για ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ,!!Ξυπνηστε επιτέλους!!! Το COVID ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications