Διαγράφηκε το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στην… αυλή του: «Λάθος της ΕΛ.ΑΣ»

Από… λάθος δόθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον άντρα στις Σέρρες για άσκοπη μετακίνηση στην… αυλή του σπιτιού του, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και το πρόστιμο διαγράφηκε, συγνώμη αλλα σε σκοτώσαμε κατα λάθος (!) αλλα δεν κανει κανένας μήνυση για ψυχική οδύνη στην φερόμενη ελληνική αστυνομία ως συνεργάτης εγκληματικής οργάνωσης,και στην φερόμενη δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς επίσης ως συνεργάτες εγκληματικής οργάνωσης ωστε να μην μπόρουν αλληλουποστηριζονται ....

Την Κυριακή (21/3) η αστυνομία επενέβη σε αυλή σπιτιού στην Άνω Καμήλα Σερρών, καθώς ένα ζευγάρι δειπνούσε μαζί με τέσσερις οικογενειακούς φίλους. Κατά τον έλεγχο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού ενώ «κόπηκαν» από 300 ευρώ στους υπόλοιπους πέντε για άσκοπη μετακίνηση.

Μόνο που ο ένας εκ των πέντε ήταν ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας και κατά συνέπεια βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του. Το πρόστιμο διεγράφη λοιπόν καθώς αποδόθηκε από λάθος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γιάντσιος, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ισχυρίστηκε ότι «ήταν ένα οικογενειακό τραπέζι, επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον σύζυγο ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, ενώ η ιδιοκτήτρια οδηγήθηκε στο ΑΤ Σερρών, όπου της πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και αφέθηκε ελεύθερη».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «από λάθος επιβλήθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση 300 ευρώ στον σύζυγο της ιδιοκτήτριας, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του ο οποίο ανακλήθηκε».

Ο κ.Γιάντσιος συμπλήρωσε πως «θα καταθέσει προσφυγή για την ανάκληση όλων των προστίμων, διότι θεωρούν ότι παράνομη και καταχρηστική αυτή η ενέργεια» ενώ τόνισε πως «δεν ήταν κορονοπάρτι αλλά ένα οικογενειακό τραπέζι που έγινε σε αύλειο χώρο όπου τηρήθηκαν οι αποστάσεις και όλα τα μέτρα για την αποφυγή του κορωνοϊού».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications