Ν.Τραμπ: «Αν περιμέναμε από τους «ειδικούς» θα ήμασταν αυτήν τη στιγμή κλεισμένοι στα υπόγειά μας»

Στον Αντονι Φάουτσι και στην Ντέμπορα Μπερξ αναφέρθηκε ο Ν.Τραμπ

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έδωσε αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια για να αναπτυχθούν γρήγορα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο πρώην πρόεδρος καταφέρθηκε με σφοδρότητα χθες Δευτέρα εναντίον των δύο πιο γνωστών πρώην συμβούλων του για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνϊού, του Αντονι Φάουτσι και της Ντέμπορα Μπερξ, που ισχυρίστηκαν στο CNN ότι βίωσαν δύσκολες εμπειρίες στη συνεργασία τους με τον Ν.Τραμπ.

Μακροσκελή ανακοίνωση

Σε μακροσκελή ανακοίνωση ο Τραμπ τονίζει πως πρόκειται για δυο πρόσωπα που «κάνουν την αυτοπροβολή τους προσπαθώντας να ξαναγράψουν την ιστορία, ώστε να ξεχαστούν τα λαθεμένα ένστικτά τους, οι προβληματικές συστάσεις τους που ευτυχώς σχεδόν πάντα ανέτρεπα».

Τονίζοντας τις δικές του ενέργειες όσον αφορά τα εμβόλια για τον νέο κορωνοϊό – η κυβέρνησή του επένδυσε δισεκατομμύρια δολάρια σε διάφορα υποψήφια εμβόλια – ο κ. Τραμπ υποστήριξε πως «εάν εξαρτάτο από αυτούς, θα ήμασταν αυτήν τη στιγμή κλεισμένοι στα υπόγειά μας και η χώρα μας θα βίωνε μεγάλη οικονομική ύφεση».

«Ο Δρ. Φάουτσι είναι ο βασιλιάς των μεταστροφών (…) για να δίνει καλή εντύπωση», συνέχισε ο Τραμπ.

Οσο για την Δρ. Μπερξ, είναι «επιβεβαιωμένα ψεύτρα, που δεν έχει πλέον καμιά αξιοπιστία», συνέχισε στην ανακοίνωση-σφυροκόπημα.

«Πολύ αρνητική φωνή»

«Ηταν πολύ αρνητική φωνή που δεν είχε σωστές απαντήσεις να δώσει», πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας – «ποιος θα μπορούσε να το ξεχάσει;» – ότι πήγε σε οικογενειακή συγκέντρωση για τη γιορτή των Ευχαριστιών, ενώ συνιστούσε στους Αμερικανούς να αποφύγουν τις οικογενειακές συγκεντρώσεις για να αποτραπεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications