Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ: «Δεν συλλάβαμε τον οδηγό της κ.Μπακογιάννη γιατί το τροχαίο... δεν ήταν θανατηφόρο»!

Σε μία απίστευτη διαρροή μέσω «πηγών» προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την πλήρη αδράνεια που έδειξε στο τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, όπου αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη συγκρούστηκε με 23χρονο μοτοσυκλετιστή ο οποίος κατέληξε.

Συγκεκριμένα πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσαν πως «Ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου δεν συνελήφθη καθώς το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο και δεν εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος».

Όμως όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του pronews.gr, το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση, ο νεαρός δεν είχε τις αισθήσεις του από την πρώτη στιγμή καθώς χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Επιπλέον φαίνεται και αστυνομικός της τροχαίας να διώχνει και να απειλεί αυτόπτη μάρτυρα!

Ο 23χρονος Ιάσονας πριν από λίγη ώρα ήταν εγκεφαλικά νεκρός σε μη αναστρέψιμη κατάσταση και η οικογένεια του θα δωρίσει τα όργανά του, κάτι που σημαίνει πως, αν δεν έχει ήδη επέλθει, απομένει μόνο ο «τυπικός θάνατος» τις επόμενες ώρες μόλις βρεθούν οι λήπτες.

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν φωτογραφίες με τρακαρισμένο όχημα να βρίσκεται εντός του πάρκινγκ της Βουλής, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της οικογένειας πως το όχημα που συγκρούστηκε με τον μοτοσυκλετιστή βρήκε «καταφύγιο» εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου!

Άραγε όταν η ΕΛ.ΑΣ. εννοεί τον «τόπο του δυστυχήματος» εννοεί την Βουλή;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications