Άλσος Νέας Σμύρνης: Έφοδος  κατά οικογενειών - Κυνήγησαν πολίτες με γκλόμπ! (vid)

Άρχισαν να «ρίχνουν» πρόστιμα χωρίς λόγο

Εκπληκτικά πράγματα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Οι αρχές ασφαλείας πραγματοποίησαν επιδρομή κυνηγώντας πολίτες που βρίσκονταν εκεί χωρίς να έχουν κάνει απολύτως τίποτα!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν ομάδα αστυνομικών επέβαλλε πρόστιμο σε μια οικογένεια(!) που καθόταν απλά σε ένα παγκάκι.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν εκεί, φωνάζοντας κατά των Αστυνομικών «τι κάνετε εκεί» και «τι πράγματα είναι αυτά, δεν ντρέπεστε;».

Οι «μικροί ήρωες» του Χρυσοχοΐδη αντέδρασαν και με επίδειξη και χρήση των γκλομπ άρχισαν να κυνηγούν τον κόσμο μέσα στο Άλσος!

Μάλιστα κυνήγησαν και ένα νεαρό ο οποίος τραβούσε βίντεο, όπως είχε κάθε δικαίωμα.

Ακολούθησε «μάχη» σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς να ζητούν και ενισχύσεις από δυνάμεις των ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ , οι οποίες επέδραμαν κρατώντας όπλα.

Τελικά οι αστυνομικοί «απομάκρυναν ήρεμα» τους πολίτες με διαρκή χρήση γκλοπ, ενώ έγιναν και 7 προσαγωγές.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Όλοι αυτοί που κάνουν τους μάγκες σε οικογένειες με ανήλικα, αν έχουν "κάκαλα" να πάνε στην Ομόνοια, στην πλατεία Βικτωρίας και στα πέριξ που λιάζονται οι επενδυτές της τασίας και του μηταράκη, να δούμε αν θα τολμήσουν να κόψουν πρόστιμα ή να πουλήσουν αγριάδα!
Να πάνε και στα Εξάρχεια ή στο Πεδίο του Άρεος αλλά εκεί δεν πάνε οι κότες, ξέρουν να πουλάνε τσαμπουκά σε Έλληνες μόνο...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications