Κούγιας για  Καπουτζίδη: Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ μαζί του;

«Δικαίωμά του είναι και το σέβομαι, όπως και δικαίωμά μου είναι να επιλέγω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής»

Στον Άρειο Πάγο πήγε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας προκειμένου να καταθέσει αναφορές σε βάρος όλων των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Κατά την άφιξή του απάντησε στους δημοσιογράφους και για όσα ανέφερε σε μία από τις αποστολές του για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Υπενθυμίζουμε ότι σε ανακοίνωση πριν λίγες μέρες είχε πει: «Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην Υγειά μας” επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια.

O γνωστός ποινικολόγος αναρωτήθηκε ποιος είναι ο ηθοποιός.
«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ μαζί του; Ο κ.Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν γιατί κάποιοι, μια δυσφήμισή μου από τον Λαζόπουλο για έναν τραυματισμό μου από μπράβο, που υπάρχει σχετική δικογραφία το παρουσίασαν ως τακουνιά. Είναι κάτι που διαρρέει πολλά χρόνια ο Λαζόπουλος και η παρέα του και είναι ψέμα. Είναι τραυματισμός μου από μπράβους» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Και συνέχισε: «Τη φωτογραφία αυτή ανάρτησε ο κ.Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς που έχουμε επιλέξει να ζούμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από την ομοφυλοφιλία, διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να κάνουμε οικογένεια, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας».

Στο τέλος αναφέρθηκε στην εκπομπή που είδε τον Γιώργο Καπουτζίδη.
«Απ’ ότι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, δεν τον έχω δει κάπου να παίζει, δεν τον έχω δει στο θέατρο ή κάποια εκπομπή του. Τυχαία τον είδα ένα Σάββατο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου να κοιτάζεται με τον ερωτικό του σύντροφο, να αλληλοαφιερώνουν τραγούδια και να διατυμπανίζουν έναν άλλον τρόπο ζωής που εμένα δε με εκφράζει. Έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν και άλλαξα κανάλι. Δικαίωμά του είναι και το σέβομαι, όπως και δικαίωμά μου είναι να επιλέγω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications