Υπερβολές και ψευδείς ειδήσεις μέχρι και με την κακοκαιρία (!)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Μήδεια» -όπως την ονόμασαν- η οποία μπορεί να θεωρηθεί και ως μία φυσιολογική για την εποχή κακοκαιρία, καθώς βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου.

Όμως τις τελευταίες ημέρες τα μεγάλα κανάλια και γενικώς τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ παρουσιάζουν με έναν υπερβολικό τρόπο την κακοκαιρία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έδειξε στο χθεσινοβραδινό δελτίο του το ΣΚΑΙ, εκεί που «είδαν» ένα μέτρο χιόνι στη Θεσσαλία.

Γιατί συμβαίνει άραγε αυτό; Γιατί ξαφνικά αυτή η υπερβολή με την κακοκαιρία;

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τον τελευταίο χρόνο έχουν μία έφεση στην υπερβολή, άλλωστε το βλέπουμε και με το θέμα του κορωνοϊού. Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους πολίτες να κάτσουν σπίτι τους, λόγω του κορωνοϊού, τα ΜΜΕ έδωσαν έναν ακόμη λόγο στους πολίτες για να το κάνουν... την κακοκαιρία.

Ναι, η πραγματικότητα είναι πως κάνει κρύο και σε κάποιες περιοχές της χώρας χιονίζει, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο για Φλεβάρη μήνα.

Την ίδια ώρα όλοι οι κυβερνητικοί μηχανισμοί διαβεβαίωναν πως βρίσκονται σε ετοιμότητα και όμως με λίγους πόντους χιόνι έκλεισε η Εθνική Οδός από την Καλυφτάκη μέχρι τη Λαμία, μία απόφαση που -σύμφωνα με τα λεγόμενα του- πάρθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και ήδη έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στους οδηγούς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications