Βατόπουλος: «Να ελέγχεται ο καθένας για τις ώρες που βγαίνει»  – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο καθηγητής Μικροβιολογίας Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, για την πορεία της πανδημίας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπισή της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Αφού υπάρχει περιορισμός κυκλοφορίας ο καθένας πρέπει να ελέγχεται πόσες ώρες βγήκε από το σπίτι του», είπε σχετικά με τις σκέψεις για την εισαγωγή νέου 5ψήφιου αριθμού για την 3ωρη έξοδο των πολιτών.

Ο ίδιος, παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς το πόσο παράλογα γίνονται τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, με κορυφαίο παράδειγμα εκείνο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όπου στην μία άκρη του δρόμου ισχύει κανονικά το lockdown, ενώ μερικά μέτρα πιο δίπλα όλα τα μαγαζιά ήταν ανοικτά.

Αυτό έφερε και έναν μικρό τσακωμό μεταξύ των παρουσιαστών της εκπομπής, με τη συμπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, Ανθή Βούλγαρη, να ακυρώνει όλο το σκεπτικό του κλεισίματος του Κορδελιού:

«Ο κόσμος δεν περιορίζεται. Μπορεί να πάει στο φούρνο ή στο μαγαζί που πουλάει ρούχα που βρίσκεται στην άλλη συνοικία».

Δείτε στο 4ο λεπτό του αποσπάσματος την επίμαχη πρόταση Βατόπουλου για τον έλεγχο των πολιτών και μετά το 6ο λεπτό την ένταση για το παράλογο lockdown του Ευόσμου:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications