Το βαρέλι δεν έχει πάτο! Νέο «επίτευγμα» του κράτους-τιμωρού! – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση έκοψαν σήμερα οι αρμόδιες Αρχές στη Λαμία σε μία ηλικιωμένη γυναίκα,που η ζωή της έχει δείξει το πιο σκληρό “πρόσωπο” και η τραγική ιστορία της έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τα τοπικά ΜΜΕ.

Η 80χρονη πηγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της, όχι για τα χρήματα, αλλά γιατί “θέλω να βγαίνω έξω. να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ”, όπως σημειώνει η ίδια η ηλικιωμένη, που έχει χάσει τα δύο παιδιά της και μετά τον εγγονό της, σε τρία διαφορετικά τροχαία.

Μετά και τον χαμό του εγγονού της, δεν άντεξε, λύγισε. Πήγε στο νεκροταφείο και πάνω στον τάφο του εγγονού της ήπιε φυτοφάρμακο. Ευτυχώς την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

“Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή…”, λέει με δάκρυα στο LamiaReport.

Σήμερα λοιπόν στην ηλικιωμένη έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο ήταν και μια γυναίκα, η οποία είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά δεν έχει άδεια για τα πράγματα που πουλάει και επέμενε να της κόψουν κλήση.

Δείτε τι είπε το LamiaReport η ηλικιωμένη γυναίκα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications