Ευαγγελία Δερμετζόγλου: «Όταν βγήκα από το Survivor με απήγαγαν δημοσιογράφοι»

Στην εκπομπή «Pop Up» και στη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η νικήτρια του πρώτου Survivor.

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου αναφέρθηκε στα ακραία περιστατικά που έζησε εκείνη την εποχή όταν αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του reality.

«Γνώρισα τεράστια δημοσιότητα εκείνη την εποχή. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί το παρακολουθούσε όλη η Ελλάδα. Εγώ με το που βγήκα έπαθα σοκ γιατί είχα δημοσιογράφους κάτω από το σπίτι μου, με παρακολουθούσαν, με κυνηγούσαν, με απήγαγαν. Ήρθαν δημοσιογράφοι από το Alter και με πήραν με ένα αυτοκίνητο χωρίς να ξέρω ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι… Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις. Είχαν μπει δημοσιογράφοι με κρυφές κάμερες μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόμουν γιατί είχα πολλά προβλήματα υγείας όταν βγήκα από το Survivor», ανέφερε αρχικά η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είχα ζήσει απίστευτες στιγμές, 100 κάμερες στημένες έξω από το νοσοκομείο. Να μην μπορεί να μπει και να βγει κανείς, να τραβάνε φωτογραφίες από τα παράθυρα. Για χρόνια μετά το παιχνίδι είχα ψυχολογικό κόστος, δεν ήταν το ζητούμενό μου η δημοσιότητα. Είχα πολλά γυναικολογικά προβλήματα, μου βγήκαν κάποια αυτοάνοσα… Για 2-3 χρόνια έτρεχα στα νοσοκομεία».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications