Πετράκος: «Το μόνο που φοβούνται είναι τους καλά πληροφορημένους και αφυπνισμένους πολίτες»

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του lockdown που έγινε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, αναφέρθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος.

Ο Πετράκος τόνισε πως «οι άνθρωποι που ήρθαν ειρηνικά να διαδηλώσουν, αντιμετώπισαν -χωρίς κανένα λόγο- το σκληρό και άδικο πρόσωπο της κατάχρησης εξουσίας», αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκαν οι πολίτες από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ενώ στη συνέχεια του ποστ του υποστήριξε πως «αν η κοινωνία μας καταφέρει να αφυπνίσει ένα άξιο κομμάτι του πληθυσμού της, τότε θα εμφανιστούν και οι σωστοί ηγέτες», προσθέτοντας πως «όσο μένουμε ναρκωμένοι η Πρόνοια θα μας αφήνει με αυτούς εδώ που έχουμε τώρα».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Επειδή καιρό μου γράφουν "πρέπει να βγούμε στους δρόμους, δεν κάνεις τίποτα απ το fb...

Να πω ότι στους "δρόμους" ήμουν σήμερα...

Και όπως βέβαια ήξερα, κατέβηκαν βία 1000 άνθρωποι, από τους εκατοντάδες χιλιάδες που όλη μέρα μας λενε "του καναπέ"...

Και αυτοί οι λίγοι άνθρωποι που ήρθαν ειρηνικά να διαδηλώσουν, αντιμετώπισαν βέβαια -χωρίς κανένα λόγο- το σκληρό και άδικο πρόσωπο της κατάχρησης εξουσίας :

Χημικά, κρότου-λάμψης, κλομπ και ένα φανταστικό όχημα που πέταγε νερό με πίεση σε περαστικό ανυποψίαστο κοσμο (αυτό δεν το χα ξαναδει)

Δεν ξέρω λοιπόν αν καταλαβαίνετε γιατί λέω τόσο καιρό πως όλος ο αγωνας δίδεται σε δύο επίπεδα πλέον :

στο επίπεδο της αφύπνισης των συνειδήσεων

και στον πόλεμο της παραπληροφόρησης.

Το μόνο που φοβούνται είναι τους καλά πληροφορημένους και αφυπνισμένους πολίτες που βλέπουν τις αιτίες πίσω απ τα γεγονότα.

Γι αυτό...

α. Όσοι δεν έχετε ασχοληθεί και πολύ... ψάξτε, ακούστε, διαβάστε, κατανοήστε...

β. Όσοι έχετε ψάξει και καταλάβει, φωτίστε όσο μπορείτε τον περίγυρό σας. Με αγάπη και ηρεμία, χωρίς αντιπαραθέσεις και τσακωμούς.

γ. Όσοι έχετε καταλάβει, αλλά βρίσκεστε και σε κάποια κοινωνική θέση που έχει δύναμη (γιατροί, νομικοί , καλλιτέχνες, πνευματικοί άνθρωποι, κληρικοί) βγείτε μπροστά και δώστε έμπνευση και κουράγιο στον άνθρωπο που νιώθει μόνος και αδύναμος.

Αν η κοινωνία μας καταφέρει να αφυπνίσει ένα άξιο κομμάτι του πληθυσμού της, τότε θα εμφανιστούν και οι σωστοί ηγέτες.

Όσο μένουμε ναρκωμένοι η Πρόνοια θα μας αφήνει με αυτούς εδώ που έχουμε τώρα...»

Οι καλά πληροφορημένοι και έχοντας αντίληψη τι συμβαίνει σε πλανητικό επίπεδο ειναι ένας στους 10000 και αν! οι άλλοι που επίσης ειναι ελάχιστοι σε σχέση με το πληθυσμό ειναι σαν τον Πετράκο που βλέπουν μονο την κορφή του παγόβουνου, αυτό συμβαίνει για το απλό λόγο ότι σε πνευματικό επίπεδο δεν έχουν καμιά σχέση με τους αρχαίους, τουτέστιν δεν εχουν καμια σχέση με θέματα πνεύματος μυστικισμού και ερευνάς ενώ μονο αυτα ενδιέφεραν τους αρχαίους καθώς εδώ ειναι η αλήθειες , από την φύση τους δεν ερευνούν για τίποτα και υιοθετούν οτι τους μάθεις, περιμένει κάποιος να ξυπνήσουν όλοι αυτοι που διαβαζουν σελίδες τύπου πρώτο θέμα και βικιπαίδεια και όλως ο κόσμος τους ειναι μονο αυτά που του έμαθαν ? ο ίδιος ο τρόπος που λειτουργούν και ζουν ειναι αποτέλεσμα των γνωστών , εδώ αν τους πεις κατι πέραν από αυτά που τους εχουν μάθει: ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας (!) δηλαδή οχι μονο δεν καταλαβαίνουν τίποτα αλλα απαντούν χλευάζοντας ότι αυτοί ειναι οι έξυπνοι με μασονικές φράσεις (!) ειναι σαν να μιλάς με μαϊμούδες, και που έβγαλαν όταν δολοφόνησαν τον Κένεντι για να καλύψουν στην δράση τους πίσω από μια φράση ταμπέλα ως συνήθως (!) αφού οι πολλοί παπαγαλίζουν ότι ηλιθιότητες τους λένε ακριβώς οπως οι παπαγάλοι τοσο μυαλό έχουν , χωρίς να καταλαβαίνουν καν ότι η αλήθεια ειναι σε οτι αποκαλούν θεωρίες συνωμοσίας και οχι το αντίστροφο , και άλλοι έχουν πέσει στο επίπεδο τους, ο μόνος λόγος που θα ψάξουν λίγο τι γίνεται ειναι αφού ενοχληθεί η τσέπη τους και η βόλεψη τους, όπως τώρα , μονο που τώρα ειναι πολύ αργά, αν ηταν να είχαν ξυπνήσει οι μάζες θα το ειχαν κάνει ήδη απο 2015-2016 επειδή τότε μπορούσες να μάθεις πολλά μεσώ ίντερνετ παντα απο ανεξάρτητες σελίδες πριν τα εξαφανίσουν, και οχι μονο δεν έμαθαν τίποτα αλλα κατάντησαν να αναπαραγουν ως δεδομένα μαρξιστικά ψέματα πέραν καθε λογικής,ακόμη και δηθεν πατριώτες που το παίζουν απόγονοι αρχαιων και την ίδια ώρα λενε ακριβώς τα ιδία με τους ελληνόφωνους σε πληθώρα θεμάτων ..τωρα ακόμη και τι θα βλέπουν στο ίντερνετ και ειδικά στο facebook ελέγχεται πρώτα απο συμμορίτες, όπως τσεκάρουν ότι βάζουμε στο facebook απο τα κεντρικά του facebook στην Καλιφόρνια ! δεν χρειάζεται πολύ κόπος εξάλλου 5-10 συμμορίτες τύπου antifa ειναι , και άπλα παρακολουθουν 4-5 στα αλήθεια ανεξάρτητες σελίδες αφού οι αλλες ειναι δίκες τους που διαβάζουν εκατομμύρια ως έγκυρες πήγες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications