Οι εξωγήινοι μου ζήτησαν να σώσω την ανθρωπότητα:Η παράξενη ιστορία του Gabriel Green δύο φορές υποψήφιος πρόεδρος

Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1950, ένας άντρας με το όνομα Gabriel Green ήταν γνωστός κυρίως μόνο στους Αμερικανούς και θεωρούσε τον εαυτό του πολύ σοβαρό ερευνητή των UFO. Και το 1960, ξαφνικά ανακοίνωσε ότι οι εξωγήινοι του ζήτησαν να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν πάντα επίσημα σκεπτικοί σχετικά με το θέμα των εξωγήινων και των UFO. Και δεν έδωσαν ποτέ άμεση απάντηση στο πιο δημοφιλές ερώτημα, "Είναι πραγματικά UFO και εξωγήινοι;"

Κατά καιρούς, οι αμερικανικές αρχές έχουν προσπαθήσει να ξεφορτωθούν τις δήθεν "θεωρίες συνωμοσίας". Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Τραμπ, η CIA και το Πεντάγωνο εξέδωσαν μια άμεση δήλωση σχετικά με τη δημοσίευση προηγουμένως πολύ διαβαθμισμένων αρχείων σχετικά με παρατηρήσεις και μελέτες UFO

Κατά καιρούς άρθρα σε αμερικανικές εφημερίδες,λένε ότι οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, όπως ο Νίξον, ο Κένεντι και ο Άιζενχαουερ γνώριζαν για τους εξωγήινους, αλλά ποτέ δεν αποκάλυψαν επίσημα τίποτα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα όνομα που έχει ξεχαστεί από όλους. Αυτός ο άντρας ήθελε να μπει στη Γερουσία των ΗΠΑ και επίσης προσπάθησε δύο φορές να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, δηλώνοντας δημόσια ότι έχει τακτική επαφή με εξωγήινους.

Ο Gabriel Greene ηταν επαγγελματίας φωτογράφος και ερευνητής UFO και εγγεγραμμένος υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών το 1960 και το 1972. Αν και δεν είχε πολιτική εμπειρία, ηταν πολύ δύσκολο να γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο λόγος για αυτό, όταν είπε ότι "διαστημικοί άνθρωποι" του ζήτησαν προσωπικά να γίνει πρόεδρος για να "σώσει τον κόσμο".

Ο Green γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1924. Σύμφωνα με τον ίδιο, αρχικά δίστασε αφού άκουσε το αίτημα των εξωγήινων, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι η Γη χρειάζεται πραγματικά επείγουσα βοήθεια από τους διαστημικούς ανθρώπους, διαφορετικά θα έρθει η καταστροφή.

Στη δεκαετία του '50 και του '60, ο Gabriel Green κέρδισε την προσοχή αφού ίδρυσε το Flying Saucer Club γνωστό ως AFSCA (United Flying Saucer Clubs of America) και άρχισε να εκδίδει βιβλία και φυλλάδια για UFO όπως "Ας αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα σχετικά με τα ιπτάμενα πιατάκια".

Κρίνοντας από αυτές τις δημοσιεύσεις, ο Green επικοινώνησε με ανθρωποειδή ύψους 1,5 μέτρων, που φέρεται να προήλθαν από τον πλανήτη Corender, σε τροχιά γύρω από το τριπλό αστέρι Alpha Centauri. Ο Green είπε ότι ήταν σε «τηλεπαθητική επαφή με τους Κοσμικούς Δασκάλους και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα».Έκανε επίσης δηλώσεις ότι είδε προσωπικά περίπου 75 UFO. Και στις 11 Ιουλίου του 1959, κατά τη διάρκεια μιας τακτικής εκδήλωσης AFSCA στο ξενοδοχείο Statler-Hilton στο Λος Άντζελες, ανακοίνωσε ότι τα UFO θα πετούσαν εκεί για να παρακολουθήσουν όλοι οι θεατές.

Τον Αύγουστο του 1960, πήγε στη Γερουσία των ΗΠΑ για να αναλάβει πρόεδρος. Η φιγούρα του τράβηξε τους δημοσιογράφους της εποχής και σύντομα δημοσιεύθηκε ένα άρθρο σχετικά με αυτόν στους Los Angeles Times, όπου η σύνδεση του Green με τα UFO και οι «επαφές με εξωγήινους» ήταν λεπτομερείς. Το άρθρο περιλάμβανε το αντίγραφο των δύο αρχείων ήχου που καταγράφηκαν στη σύνοδο για τα UFO, που πραγματοποιήθηκε στο Shrine Auditorium "Λοιπόν, μετά από αίτημα των διαστημικών ανθρώπων, αποφάσισα ότι θα το έκανα (θα γίνω υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ). Στην αρχή ένιωσα πολύ ταπεινός όταν μου ζητήθηκε να αναλάβω μια τέτοια ευθύνη. Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή δεν ένιωσα πραγματικά ότι ήθελα να αναλάβω ένα τόσο μεγαλόπρεπο έργο, αλλά συνειδητοποίησα τα πάντα όταν οι άνθρωποι από το διάστημα μου μίλησαν για αυτό και έδειξαν ότι ο πολιτισμός μας είναι καταδικασμένος αν κάποιος δεν κάνει προσπάθεια και δεν αναλαμβάνει καμία ενέργεια για να αλλάξει την τρέχουσα κατεύθυνση στην οποία κινείται η ανθρωπότητα. "

Στο αντίγραφο της δεύτερης ηχογράφησης, θα μπορούσε κανείς να ακούσει τον Green να εισάγει το κοινό σε έναν συγκεκριμένο άντρα που ονομάζεται "Prince Nyason", ο οποίος είπε ότι αυτός και ο σύντροφός του (υπήρχε επίσης μια γυναίκα, που το όνομα παρέμεινε άγνωστο) έφτασαν στη Γη το 1927 από τον πλανήτη Τιτανικό, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ετών φωτός από τη Γη.

Ο Green είπε ότι είχε συνεχή επικοινωνία όλο το εικοσιτετράωρο με τα διαστημόπλοια τους στην ατμόσφαιρα της Γης και μεταξύ πλανητών. Τι συνέβη στον Green μετά; Με τις εκλογές του 1960, δεν βγήκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω και το 1962 ξανά πήγε για τη Γερουσία των ΗΠΑ για υποψήφιος πρόεδρος. Έχασε τις εκλογές, τερματίζοντας τρίτος με συνολικά πάνω από 171.000 ψήφους. Ο Greene συνέχισε να εργάζεται σε περιοδικό και στο Flying Saucers Club, στο οποίο εν τω μεταξύ συμμετείχαν πάνω από 3.000 άτομα. Στη συνέχεια, το 1972, ο Green αποφάσισε να πάει πάλι στην πολιτική και τώρα ήταν άμεσα υποψήφιος για πρόεδρος. Δυστυχώς, υπέστη και πάλι μια μεγάλη ήττα.

Μετά από αυτό, ο Green αποσύρθηκε . Μετακόμισε στην έρημο της Καλιφόρνια και τώρα ήταν απασχολημένος μόνο με τις δημοσιεύσεις του για UFO και εξωγήινους. Μετά από 20 χρόνια, ακόμη και μεταξύ των ερευνητών, λίγοι άνθρωποι τον θυμούνται, και τα μέσα ενημέρωσης έγραψαν για τον Green ξανά μόνο το 2001, όταν πέθανε.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications