Μυστηριώδη ίχνη τεσσάρων δακτύλων σε αυτοκίνητο δεν έχουν βρει λογική εξήγηση

Παράξενα ίχνη, που είχαν μόνο 4 δάχτυλα, σαν να είχαν μείνει από ένα παιδί, βρέθηκαν σε ένα αυτοκίνητο καλυμμένο με παγετό, το οποίο ηταν όλη τη νύχτα δίπλα σε ένα σπίτι στην αγγλική εξοχή.

Το πρωί στις αρχές Ιανουαρίου του 2021, μια κάτοικος του Grimsby της Αγγλίας, βρήκε περίεργα ίχνη στο αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο δίπλα στο σπίτι της.

Έμοιαζαν σαν από ένα μικρό παιδί, με μόνο τέσσερα δάχτυλα. Στη θέση των ιχνών, ο παγετός έλιωσε ελαφρώς, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος ή κάτι που έδωσε θερμότητα. Σύμφωνα με την Alicia Smith, ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, αυτή και ο σύζυγός της κοιμήθηκαν ήσυχα όλη τη νύχτα και δεν είδαν ούτε ακούσουν κάτι ύποπτο έξω από τα παράθυρά τους.

Τα αποτυπώματα κάλυπταν μόνο το παρμπρίζ και εν μέρει την οροφή του αυτοκινήτου. Η Alicia λέει ότι δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο και επίσης δεν γνωρίζει εάν κάποιος από τους γείτονες ή τους φίλους τους θα μπορούσε να κάνει πλάκα με τόσο παράξενο τρόπο.

Ερευνητές λένε ότι τα αποτυπώματα έχουν περίεργο σχήμα και έχουν μόνο τέσσερα δάχτυλα. Δεν είναι σίγουροι αν θα μπορούσε να είναι από κάποιο παιδί, και ειναι απίθανο να περπατούσε χωρίς παπούτσια στο αυτοκίνητό μια τοσο κρύα νύχτα το χειμώνα και με παγετό.

Όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, πολλοί άρχισαν να τις συζητούν. Η πιο δημοφιλής εκδοχή ήταν ότι ήταν ένα είδος δαιμονικού πλάσματος, όπως εκείνο που άφησε οπές στις στέγες των σπιτιών το 1855. Άλλοι που τα ξέρουν όλα και τα εξηγούν όλα και εξηγώντας ενα μέρος μονο από ένα περιστατικό η φαινόμενο με γελοίες εξηγήσεις ως συνήθως, οι λεγόμενοι σκεπτικιστικές που άπλα ολα τα βαφτίζουν είτε ανύπαρκτα είτε φάρσες,(ειναι οι ίδιοι που το 1800 έλεγαν ότι ειναι αδύνατο να πετάξει κατι που έχει μεγάλο βάρος, το αεροπλάνο και πολλά άλλα ηταν θεωρίες συνωμοσίας για αυτούς, επίσης παλιότερα πήγαν να κάψουν ζωντανό τον Γαλιλαίο άλλον που ειπε οτι η Γη γυρίζει), λένε λοιπόν ότι αυτό είναι απλώς ένα αστείο και ότι μπορούν να γίνουν με την παλάμη του χεριού με λυγισμένα δάκτυλα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications