Ο Νομπελίστας Χημείας Michael Levitt: είμαι κατά του ανόητου lockdown. Ο covid19 είναι τόσο επικίνδυνος όσο κι η γρίπη!

Οι Επιδημιολόγοι τραγικοποιούν την κατάσταση,το λάθος είναι ότι τους ακούσαμε!

Ο βραβευμένος με Nobel Χημείας Michael Levitt καταγγέλει το ανόητο lockdown, την ολοκληρωτική ανευθυνότητα των επιστημόνων από την αρχή του Covid, τη λογοκρισία του Facebook τη θέση του Π.Ο.Υ.

”Οι επιδημιολόγοι έκαναν κανονικά λάθη.Αν αυτοί λένε ότι η κατάσταση είναι 100 φορές απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι σοβαρό. Το λάθος είναι ότι εμείς τους ακούσαμε.Αυτοί έλεγαν το ίδιο για την Ebola και για την γρίπη των πτηνών.Οι επιδημιολόγοι ζημίωσαν εκατοντάδες δις δολάρια κυρίως τη νέα γενιά με το lockdown.Αυτό θα είναι μια τραγωδία θα μοιάζει με την 11η Σεπτέμβρη.

Δεν είμαι αντίθετος στο lockdown είμαι αντίθετος κατά του ανόητου lockdown όπου δεν υπολογίζουμε τον πίνακα στο σύνολό του και πολεμάμε μόνο έναν ιό που είναι ακριβώς τόσο επικίνδυνος όσο κι η γρίπη, και δεν κοιτάμε ν΄αποφύγουμε ομοίως τις οικονομικές ζημιές που υπέστη κάθε χώρα πλην της Σουηδίας.

Αποτύχαμε αληθινά ως επιστημονική ομάδα απέναντι στη νέα γενιά, υπήρξαν κάποια ευφυή άτομα στη Σουηδία κι αυτό είναι σχεδόν όλο.. Η Γερμανία επαναμολύνθηκε επειδή έκανε πολύ ισχυρό lockdown.

To επίπεδο της ανοησίας που παρατηρούμε ήταν απίστευτο κι αυτό ακριβώς απαιτεί λίγη συζήτηση μεταξύ των ευφυών ατόμων »εγώ μπορώ να σας δείξω γιατί το ποσοστό μεταδοτικότητας και των κρουσμάτων είναι έτσι. Υπάρχουν δεδομένα γι αυτό. Αλλά τ΄άτομα επέλεξαν να μην συμβουλευτούν αυτά τα δεδομένα. Σε πολλά μέρη η πολιτική μόλυνε τους επιστήμονες όπως στις ΗΠΑ.”

”Το facebook λογοκρίνει τις γνώμες που είναι διαφορετικές από αυτή του ΠΟΥ.Αυτή είναι μια κατάσταση ντροπιαστική για την επιστήμη.” Λέει ότι δεν διάβαζαν ούτε τα email του πανεπιστήμια που τους έστελνε τα δεδομένα του επί θνησιμότητας ή θεσμοί ή του έλεγαν λάθος λάθος ενώ στην πορεία δικαιώθηκε.”Oι επιστήμονες είναι εγωιστές δεν ακούνε άτομα που δεν είναι της ίδιας ειδικότητας…” λέει με πικρία ο Νομπελίστας επιστήμονας…’‘Η επιδημιολογία και η μοντελοποίηση ήταν μια ντροπή. Δεν εξέτασαν τα δεδομένα είχαν άδικο.. Μόνο η Σουηδία έκανε το σωστό.Κατευθύνεται σε αυτό που λέμε ανοσία αγέλης.. ”

O Michael Levitt είναι βιοφυσικός γεννημένος στη Νότια Αφρική και καθηγητής δομικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια, μια θέση που κατείχε από το 1987. Ο Levitt έλαβε το βραβείο Νόμπελ Χημείας του 2013, μαζί με τους Martin Karplus και Arieh Warshel επί μοντέλων πολλαπλών κλιμάκων για σύνθετα χημικά συστήματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications