Μαμάδες ενάντια στην υποχρεωτική συνεπιμέλεια. VIDEO

Απλά δείτε το βίντεο σοκ από μητέρες που δεν τολμούν να δείξουν το πρόσωπό τους, ούτε να ακουστεί η φωνή τους χωρίς παραμορφωτικό φίλτρο. Η κυβέρνηση προχωράει παρά την γενική κατακραυγή στον νόμο εφιάλτη, το σχέδιο του οποίου περιμένουμε να δούμε.

Θυμίζω ότι η συνεπιμέλεια δεν απαγορεύεται, αλλά προβλέπεται από το παρόν νομοθετικό πλαίσιο, όταν την επιθυμούν και οι δύο γονείς.

Υποχρεωτική συνεπιμέλεια χωρίς να την θέλουν και τα δύο μέρη, σημαίνει καθημερινή επαφή και καθημερινοί καυγάδες και εφιαλτική ζωή, για γονείς και παιδιά. Βάζω και τους γονείς μέσα, διότι είναι υποκριτικό το να μιλάει κανείς για το καλό των παιδιών αφήνοντας στην άκρη το ότι και οι γονείς είναι άνθρωποι.

Δυστυχώς υπάρχουν άτομα που μισούν τα παιδιά τους, γιατί ποτέ δεν ήταν έτοιμοι σαν χαρακτήρες να τα αποκτήσουν, ή επειδή θεωρούν ότι τους στέρησαν την ελευθερία τους και τη ζωή που θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν να ζήσουν. Τα άτομα αυτά (άνδρες ή γυναίκες) δεν πρέπει να έχουν συνεπιμέλεια γιατί θα την χρησιμοποιήσουν για να κάνουν κακό στα παιδιά και στον άλλο γονέα (μητέρα ή πατέρα).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications