«Να κυνηγάς και να σκοτώνεις με drone»…Σοκαριστική αναφορά σε εγχώριους τρομοκράτες και αρνητές, vid

Κατά την διάρκεια μιας σχετικά πρόσφατης συζήτησης σε τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, η κεντρική παρουσιάστρια του MSNBC, Nicolle Wallace, έκανε λόγο για εγχώρια τρομοκρατία και αρνητές των μέτρων του COVID-19, επικαλούμενη αμέσως μετά μία αμφιλεγόμενη, όπως ισχυρίστηκε, μέθοδο των κυβερνήσεων Μπους και Ομπάμα περί δίωξης και εκτέλεσης ισλαμιστών τρομοκρατών με drone.

Δήλωσε συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

«Υπάρχει ένα ενημερωτικό δελτίο, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλες τις Αρχές επιβολής του νόμου, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, που αναφέρει ότι υπάρχει, μέχρι τα τέλη Απριλίου, μια διαρκής απειλή του εγχώριου εξτρεμισμού, της εγχώριας τρομοκρατίας, προερχόμενη από την ιδεολογία και την πεποίθηση ότι στις εκλογές έγινε απατεωνιά, ότι οι περιορισμοί για τον Covid είναι περιττοί. Όλες αυτές οι ιδεολογίες προωθήθηκαν από τον Donald Trump.

Αλλά η ερώτησή μου για εσάς αφορά την υποκίνηση. Είχαμε μια πολιτική, η οποία ήταν πολύ αμφιλεγόμενη, από τα χρόνια του Μπους και του Ομπάμα, σχετικά με επίθεση κατά της τρομοκρατίας στην ρίζα της.

Να κυνηγάς και να σκοτώνεις, και στην περίπτωση του Anwar Awlaki, Αμερικανού με καταγωγή από την Υεμένη, με χτύπημα από drone για το έγκλημα της υποκίνησης βίας και υποκίνησης τρομοκρατίας.

Ο Mitch McConnell βρισκόταν στην Γερουσία τότε. Ήταν στην Γερουσία μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Πώς ο Mitch McConnell, που κατανοεί ότι ο τρόπος, με τον οποίο ξεριζώνεις την τρομοκρατία, στην περίπτωση της ισλαμικής τρομοκρατίας, είναι το να σκοτώσεις εκείνους που την υποκινούν, δεν ψηφίζει για να καταδικάσει κάποιον που μίλησε στην Γερουσία και υποκίνησε εξέγερση (Τραμπ);».

Ο Al-Awlaki ήταν φερόμενο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης της Αλ Κάιντα, ο οποίος δολοφονήθηκε στην Υεμένη με επίθεση από drone, κάτι που είχε εγκρίνει ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα το 2011.

Είναι η δεύτερη φορά, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, που γίνεται αναφορά στον al-Awlaki σε πρόσφατο σόου της Wallace. Το να γίνεται αναφορά σε εκτελέσεις από drone, ταυτόχρονα με επίκληση στην άποψη του Ντόναλντ Τραμπ πως στις τελευταίες εκλογές υπήρξε νοθεία, αλλά και στην θέση πως τα μέτρα για τον κορωνοϊό είναι υπερβολικά, προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications