Πρόστιμο για «άσκοπη μετακίνηση» σε κοπέλα που έμεινε άνεργη & άστεγη λόγω lockdown

Πήγαινε για φιλοξενία στην αδελφή της Μία κοπέλα έμεινε άνεργη και άστεγη εξαιτίας των lockdown που έχει επιβάλει η κυβέρνηση.

Αντί λοιπόν η κοπέλα να μείνει στα παγκάκια πήγε στην αδελφή της να την φιλοξενήσει, όμως υπολόγισε χωρίς την αστυνομία, καθώς τη υπεβλήθη πρόστιμο 300 ευρώ για «άσκοπη μετακίνηση».

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Τσιμπινουδάκη καταγγέλλει πως δέχθηκε πρόστιμο 300 ευρώ γιατί πήγαινε στην αδελφή της να την φιλοξενήσει.
Η κοπέλα, εργαζόμενη στον τουρισμό, έμεινε άνεργη, όπως χιλιάδες ακόμη συμπολίτες μας, εξαιτίας των lockdown. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει και το σπίτι της, έπειτα από 16 χρόνια, από τον πτωχευτικό νόμο.

Όπως τονίζει η ίδια στην καταγγελία της ξεκίνησε από Αθήνα για Βόλο (όπου μένει η αδελφή της), γράφοντας σε ένα χαρτί πως μετακινείται για εντελώς προσωπικούς και επιβίωσης λόγους.

Όταν την σταμάτησαν για έλεγχο στα διόδια εξήγησε το τι συμβαίνει στον αστυνομικό, όμως αυτή της απάντησε λέγοντας της «καλή δύναμη» και της επέβαλε το πρόστιμο. Η ίδια τόνισε πως θα προσβάλει το πρόστιμο, με τον ίδιο να απαντάει πως «δεν θα καταφέρεις τίποτα».

Όπως αναφέρει η κοπέλα κινείται νομικά και θα προσπαθήσει να προσβάλει το πρόστιμο.
Να τονιστεί πως τα νομικά έξοδα της κοπέλας στα δικαστήρια, θα τα καλύψει ο Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Φαίδων Βόβολης, ο οποίος έδωσε και δημοσιότητα στο θέμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications