Η λογοκρισία περνάει από το γραφείο του Μπάιντεν! Στο επίκεντρο όσοι μιλούν ή γράφουν κατά των εμβολίων

Οι θανάσιμοι εχθροί του Τραμπ ειναι «κολλητάρια» του αριστερού Μπάιντεν.

Σε στενή επικοινωνία βρίσκονται ο Λευκός Οίκος με τις μεγαλο-εταιρείες της Silicon Valley (Facebook, Twitter κλπ) με σκοπό το «κατέβασμα» οποιασδήποτε άποψης η οποία θα κρίνεται ως «μη επιστημονικά ορθή» και θα αφορά βεβαίως τα εμβόλια!

«Η παραπληροφόρηση που προκαλεί διστακτικότητα (των πολιτών) απέναντι στο εμβόλιο θα αποτελέσει τεράστιο εμπόδιο στο να εμβολιαστούν όλοι και δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι παίκτες σε αυτό από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters μια πηγή με άμεση γνώση για τη συνεργασία Λευκού Οίκου και social media.

Παρά το ότι και κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Λευκός Οίκος δεν είχε αρνηθεί τη συνεργασία με τις εταιρείες που ελέγχουν σχεδόν το σύνολο των πιο δημοφιλών social media παγκοσμίως, εντούτοις αυτή τη φορά ο Μπάιντεν φαίνεται πως έχει πάρει το θέμα πιο ζεστά.

Στο «στόχαστρο» του Λευκού Οίκου έχουν βρεθεί μεταξύ άλλων όλες εκείνες οι διαμαρτυρίες που οργανώνονται προτίστως μέσα από τα social media και εναντιώνονται κατά των μαζικών εμβολιασμών.

Η παραπάνω πηγή δήλωσε στο Reuters ότι η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν «θέλει να βεβαιωθεί ότι τέτοιο υλικό δεν αρχίζει να κινείται σε τέτοιες πλατφόρμες και να γίνει ένα ευρύτερο κίνημα».

Εξάλλου ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, ήδη πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, είχε εντάξει στο πρόγραμμά του τον διαμοιρασμό εμβολίων σε όλους τους κατοίκους των ΗΠΑ, ακόμα και σε αυτούς που ήρθαν παράνομα στη χώρα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications