Γιατρός στην Ικαρία «αδειάζει» τον Κ.Μητσοτάκη - Αρνήθηκε να τον χαιρετήσει (βίντεο)

Σε φιάσκο εξελίχθηκε το ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ικαρία, καθώς μετά τις αποδοκιμασίες από τους κατοίκους και ένας γιατρός τον αγνόησε επιδεικτικά.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός πήγε να χαιρετίσει έναν γιατρό σε νοσοκομείο της Ικαρίας, δίνοντας του το χέρι του με γροθιά, με τον γιατρό όμως να κρατάει τα χέρια του σταυρωμένα πίσω από την πλάτη του, αποδοκιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ένα βίντεο που προφανώς δεν σχολιάστηκε καθόλου από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία αντιθέτως μας έδειχναν πως οι κάτοικοι της Ικαρίας υποδέχθηκαν με... μαντινάδα τον πρωθυπουργό.

Φυσικά ούτε το βίντεο στο οποίο ο Μητσοτάκης αποδοκιμάζεται από τους κατοίκους του νησιού μεταδόθηκε από τα κανάλια, τα οποία εισέπραξαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να μας «ενημερώνουν» για τον κορωνοϊό.

Εδώ έκαναν διασπορά ψευδών ειδήσεων όλες οι έγκυρες πήγες τους με τίτλους όπως: «Συγκινημένοι οι κάτοικοι » της Ικαρίας από τις ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη (!!)" φυσικά δεν έτρεχαν να τα βγάλουν fake news απο δικές τους σέλιδες οι μπάτσοι του ίντερνετ :

Ικαρία: Γιατρός «αδειάζει» τον Κ. Μητσοτάκη - Αρνήθηκε να τον χαιρετίσει:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications