Ο περιορισμός της κυκλοφορίας παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις, vid

O απολυταρχισμός εφαρμόζεται σε ακραία μορφή στην Κίνα.Η κοινωνική πιστοληπτική ικανότητα κάθε πολίτη μεταβάλλεται, εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, με βάση την προσωπική του συμπεριφορά.

Στο βίντεο που ακολουθεί η πραγματικότητα που βιώνουν οι Κινέζοι ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία. Ένα σύστημα, που τους βαθμολογεί από το πρωί έως το βράδυ, καταδυναστεύει τις ζωές τους, και τους προκαλεί πρόβλημα, ακόμα και στο να μπορέσουν πλέον να συνεχίσουν να ζουν!

Θα δείτε ανθρώπους να μην μπορούν να περάσουν έναν δρόμο και το φανάρι να τους φωνάζει κάνοντάς τους ρεζίλι, ενώ γιγαντο- οθόνες τους δείχνουν παντού.

Θα δείτε ανθρώπους με χαμένο βλέμμα, να τους απορρίπτει το σύστημα και να μην μπορούν να κλείσουν ούτε εισιτήριο, για να ταξιδέψουν.
Πολίτες μπορούν να καταδώσουν, όσους ασκούν κριτική στο σύστημα κι έτσι να κερδίζουν χρήματα, οπότε κάθονται και δεν δουλεύουν.

Φαίνονται παράλογα όλα αυτά; Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Όπως θα διαπιστώσατε πρόκειται για ένα σύστημα βγαλμένο λες, μέσα από την κόλαση! Όλοι παρακολουθούνται, οι φυλακισμένοι παρακολουθούν τους άλλους φυλακισμένους και οι καταδότες επί πληρωμή, περνάνε τη ζωή τους ψάχνοντας τα επόμενα θύματα -που θα κάνουν το έγκλημα να εκφράσουν τη γνώμη τους- καταδίδοντάς τα!

Ό,τι θεωρεί το σύστημα ως κακή προσωπική συμπεριφορά, μειώνει την πιστοληπτική ικανότητα ενός πολίτη, ενώ πλήθος απίστευτων ενεργειών θεωρούνται ως κακές επιδόσεις.

Μάλιστα η κακή τους αυτή συμπεριφορά, καταγράφεται στο ατομικό τους πιστοληπτικό πληροφοριακό σύστημα. Όποιος δεν ακολουθεί τους κανονισμούς. έχει αρνητική καταχώρηση στο προσωπικό του ιστορικό!

Φυσικά όλα αυτά συγκεντρώνονται σε τεράστιες βάσεις δεδομένων. Όποιος θεωρείται αναξιόπιστος από το κράτος, στην κυριολεξία δεν θα μπορεί να κάνει βήμα!

Κι αν νομίζετε, ότι όλα αυτά αποκλείεται να συμβούν σε εμάς, αλλά αφορούν τη μακρινή Κίνα, μπορεί ο εφιάλτης να ξεκίνησε από εκεί και να βιώνεται από δισεκατομμύρια κατοίκους, αλλά τώρα χτυπά τη δική μας πόρτα. Πρόσφατα είδαμε το ΔΝΤ, να ζητά την σύνδεση του ιστορικού αναζητήσεων στο διαδίκτυο με το πιστωτικό αποτέλεσμα του κάθε πολίτη.

<

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications