Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης

Στο νοσοκομείο «Υγεία» μεταφέρθηκε, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης περίπου στις 5:30 το απόγευμα της Τετάρτης, έντονα στρεσαρισμένος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου.

Η ίδια μετέφερε τον ηθοποιό με το αυτοκίνητο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το λιποθυμικό επεισόδιο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην κατοικία του ζεύγους στο Ψυχικό, μετά από μια έντονη μέρα. Λίγες ώρες μετά το περιστατικό η οικογένεια του ηθοποιού εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με το star.gr για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Σημειώνεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία εναντίον του, για οποιοδήποτε θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σε αυτή ανέφερε:

«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications