Το «επιχειρησιακό σχέδιο» της Αστυνομίας για την τήρηση των σοβιετικών μέτρων

Τι λέει η μαντάμ Σουσου στο παιδάκι: Και όταν μεγαλώσεις θα γίνεις ο καλύτερος αστυνομικός και θα υπηρετείς το κράτος, θα γράφεις τους πάντες που δεν εφαρμόζουν τους νομούς, θα το δεις ως μια απλή δουλειά και οι Ιεροεξεταστές στο μεσαίωνα που προκάλεσαν φρικτούς θανάτους την δουλειά τους έκαναν(!),ο κάλος θεούλης θα έχει έτοιμη μια θέση στο παράδεισο για τις υπηρεσίες σου προς αυτόν στην σύντομη ζωή σου, και μην ακούς "θεωρίες συνωμοσίας" ότι το κράτος ειναι κομμουνιστικο και ότι θα υπηρετείς τους μπολσεβίκους,δεν υπάρχει κομμουνισμός αυτα ειναι fake news άλλο που οι 99 στους 100 νομούς ειναι απο Μπολσεβίκους και τα πάντα γύρο σου ειναι μαρξιστικά ακομα και τρόπος ζωή σου, εσύ να λες οτι δεν υπάρχει κομμουνισμός (!)αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας από "κακούς"...

Με νέο επιχειρησιακό σχέδιο η Ελληνική Αστυνομία αναλαμβάνει από σήμερα την επιτήρηση της εφαρμογής των αυστηρότερων περιοριστικών που θα ισχύουν μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο νέος σχεδιασμός προβλέπει την αυστηρότερη επιτήρηση των λόγων μετακίνησης ενώ θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι για την αυστηρή τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21:00-05:00. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο τηλεοπτικό σταθμός Σκάι, θα γίνεται απομάκρυνση πολιτών από πλατείες και δημόσιους χώρους.

Έντονη θα είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στους δρόμους, με ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο που έχει καταρτισθεί από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής. Δεν έχει αποκλειστεί η διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιους κεντρικούς δρόμους και έλεγχος όλων των διερχόμενων οχημάτων για το αν κινούνται νόμιμα ή όχι, ιδιαίτερα από τις 21.00 το βράδυ και μετά.

Αυστηροί έλεγχοι θα υπάρχουν σε διόδια, εισόδους και εξόδους των πόλεων, σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου, στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων (ΚΤΕΛ) και σε χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός όπως πλατείες. Ειδικά για τα διόδια οι έλεγχοι θα είναι καθολικοί καθώς θα ελέγχονται όλα τα διερχόμενα οχήματα.

Για τις συγκεντρώσεις σε σπίτια και τα λεγόμενα «κορωνοπαρτι», σε περίπτωση καταγγελίας ή πληροφορίας θα γίνεται διερεύνηση και εφόσον απαιτηθεί θα μεταβεί στο σημείο η αστυνομία ακόμα και με την παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Ανάλογα θα είναι τα μέτρα και για την περίπτωση των υπαίθριων πάρτι, καθώς μετά από καταγγελία, πληροφορία ή τυχαίο έλεγχο, η ΕΛ.ΑΣ θα διερευνά και θα μεταβαίνει στο σημείο. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση, θα επιβάλλονται αντίστοιχα πρόστιμα ή θα γίνονται συλλήψεις.

Επιπλέον, θα συνεχιστούν τα ειδικά ηχητικά μηνύματα από περιπολικά για την ενημέρωση ότι δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία τις βραδινές ώρες.

Θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι για την επιτήρηση των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά και λειτουργούν με τη μέθοδο του take away, δηλαδή αν τηρούνται οι αποστάσεις και να μη γίνονται χώροι συγκεντρώσεις ατόμων. Παράλληλα, θα υπάρχουν αυστηροί αστυνομικοί έλεγχοι σε σταθερά σημεία στην Αττική και περιπολίες.

Σχετικά με τις εκκλησίες, θα παραμείνει ανοικτός ο δίαυλος επικοινωνίας των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθυντών καθώς και Διευθυντών των Διευθύνσεων Αστυνομίας με μητροπολίτες και τοπικών αστυνομικών με τους ιερείς για να υπάρχει συνεργασία στην τήρηση των μέτρων.

Τέλος, πέρα από την Ελληνική Αστυνομία, θα υπάρχει η δυνατότητα να βεβαιώνουν πρόστιμα και να προβαίνουν σε ελέγχους και η Δημοτική Αστυνομία, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.), οι Υγειονομικές υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. πρώτου και δευτέρου βαθμού, οι Διευθύνσεις Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων, οι Λιμενικές Αρχές στην περιοχή ευθύνης τους, καθώς και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

The passport system and state control over population flows in the Soviet:

Όταν όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι μαρξιστικές και όταν υπάρχει ακομα και σελιδα δημοσια υποκίνηση μίσους (αυτόν που δεν σας έμαθαν στα σχολεία ) με την ειρωνική ονομασία goulag tours γεμάτη άναρχο-κομμουνιστες έτοιμους να αρχίσουν να σφάζουν πάλι με σφυροδρέπανα (και δεν ειναι η μονή, γεμάτο τέτοιες σελίδες ειναι το facebook, εδω οι κανονισμοί του μασονικού facebook που κανει πόλεμο σε ανεξάρτητες σέλιδες δεν ισχύουν για τους ίδιους,και που θαυμαστές τους εμφανίζονται ως αρθρογράφοι σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους, να φανταστεί κανεις οτι στο ελλαδισταν υπάρχουν άνω των 20.000 που επικροτούν τις σφαγές τύπου γκουλάγκ (!)), και έχεις τους κοιμισμένους να σου λένε ότι δεν υπάρχει κομμουνισμός η νομιζουν οτι κομμουνισμός ειναι το ΚΚΕ , προφανώς δεν εχει νόημα να πάρεις εναν εναν απο το χεράκι να του δείξεις τα αυτονόητα εφόσον ισχυρίζεται οτι δεν υπάρχει κομμουνισμός που ενα ενα και το αυτο με την μασονία , αφού το ιντερνέτ το εχουν για να διαβαζουν μονο μαρξιστικές σελίδες νομίζοντας οτι ειναι ανεξάρτητες,απο εκεί και πέρα πολλοί "συμπολίτες" μας ειναι άξιοι της μοίρας τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications