Παγώνη: «Μετά από ένα χρόνο, ο καθένας πρέπει να φορέσει διπλή μάσκα» – ΒΙΝΤΕΟ

«Σε 15 μέρες θα δούμε τα αποτελέσματα του lockdown και ας ελπίσουμε όλοι να μην χρειαστούν νέα μέτρα. Ξέρουμε ότι είμαστε όλοι κουρασμένοι, διότι δεν είναι ένας μήνας, αλλά ένας χρόνος που βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση», είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» η Ματίνα Παγώνη.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών – Πειραιώς εκτίμησε πως «αν γίνουν οι εμβολιασμοί βάσει του προγράμματος και εφόσον έρθουν όλα τα εμβόλια που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της ΕΕ και των εταιρειών, τότε έως τον Ιούνιο εκτιμούμε ότι θα έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού και θα υπάρχει σχετική ανοσία του πληθυσμού, ώστε από το καλοκαίρι, όταν έρθουν και τουρίστες, να αρχίσουμε να αλλάζουμε κατάσταση».

Δεν παρέλειψε βέβαια να σημειώσει τα εξής:

«Το Πάσχα θα το περάσουμε με μέτρα. Δεν νομίζω να μπορούμε να πάμε στα χωριά μας, δεν θα μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση».

Στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τη διπλή μάσκα και το αν αυτή πρέπει να γίνει υποχρεωτική, η κα Παγώνη ήταν κάθετη:

«Εγώ φοράω διπλή μάσκα εδώ και τρεις μήνες, καθώς κινούμαι σε ένα περιβάλλον με υψηλό ιικό φορτίο, με ανθρώπους που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό.

Όταν είναι σε περιοχές με υψηλό ιικό φορτίο, δηλαδή μέσα στα μέσα μεταφοράς, σε έναν κλειστό χώρο με πολλούς ανθρώπους, όταν πάμε σε ένα νοσοκομείο. Ξέρει πιά ο καθένας νομίζω, μετά από έναν χρόνο, πρέπει να φορέσει διπλή μάσκα, η οποία προσφέρει προστασία πάνω από 92%».

Κοινώς, οι ειδικοί μας λένε πως αφού οι Έλληνες ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ αδιαμαρτύρητα εδώ και ένα χρόνο τα παράλογα μέτρα κατά του κορωνοϊού, τώρα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δεχθούν άλλο ένα!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications