Δεν είναι καν αστυνομικοί! Υπάλληλοι ως «τάγματα εφόδου», σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω», έλεγε ο πολίτης! Είχαν χειροπέδες ενώ δεν είναι αστυνομία…

Βίντεο από τον Καναδά δείχνει μια ομάδα εργαζομένων μαζί με άτομα σεκιούριτι, με μάσκα και παρουσιαστικό που θυμίζει σύγχρονες μπολσεβίκων του Στάλιν, να κυνηγούν και να επιτίθενται, κρατώντας ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ενώ δεν είναι αστυνομία, εναντίον ενός πελάτη χωρίς μάσκα που αρνείτο να εγκαταλείψει το κατάστημα, σε ένα σκηνικό απόλυτης υστερίας.

Το βίντεο, το οποίο κοινοποιήθηκε από τον δημοσιογράφο Dan Dicks, δείχνει τουλάχιστον πέντε υπαλλήλους της Canadian Tire, καναδικής εταιρείας λιανικής που δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και των οικιακών ειδών, που περικυκλώνουν γρήγορα και επιτίθενται σε έναν πελάτη χωρίς μάσκα.

Τον κυνηγούν γύρω από το κατάστημα πριν τον σπρώξουν στο έδαφος, καθώς εκείνος εκλιπαρεί για βοήθεια.«Δεν μπορώ να αναπνεύσω! Δεν μπορώ να αναπνεύσω», φώναζε ο άντρας, ωστόσο ήταν λευκός και άρα η κοινή γνώμη δεν θα ασχοληθεί και πολύ.

«Δεν είστε αστυνομία, δεν είστε τίποτα», φωνάζει ο άντρας, τον οποίο τελικά «έδεσαν» με χειροπέδες και τον παρέδωσαν στην αστυνομία, κατηγορώντας τον πως τους επιτέθηκε με γροθιές.

Οι Αρχές ερευνούν τοι περιστατικό, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη. Ένα άλλο βίντεο δείχνει τον άντρα να διαπληκτίζεται με έναν υπάλληλο, ενώ νωρίτερα προέτρεπε ακτιβιστικά τους ανθρώπους να μην φορούν μάσκα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications