«Έλληνας» πολιτικός ζητά να υπάρξει παγκόσμια διακυβέρνηση: «Ποτέ πριν δεν τη χρειαζόμασταν περισσότερο» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός για τις…διασυνδέσεις του στο εξωτερικό, Γιάνης Βαρουφάκης, μίλησε στο «Doha Dabates» (Διάλογοι στη Ντόχα) που το φθινόπωρο του 2020 λόγω της πανδημίας διοργανώθηκε διαδικτυακά.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και αρχηγός του ΜέΡΑ25, μια αμφιελεγόμενη προσωπικότητα που για πρώτη φορά σε κορυφαίο πολιτικό επίπεδο έφερε στο προσκήνιο την κάρτα του πολίτη στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στις παγκόσμιες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν.

Μάλιστα ανέτρεξε στην πρόσφατη ιστορία ευχόμενος η ανθρωπότητα να μη χρειαστεί να ξαναζήσει μία παγκόσμια καταστροφή (βλ. Παγκόσμιος Πόλεμος) προκειμένου να δημιουργήσει διεθνείς οργανισμούς:

«Ποτέ πριν δεν χρειαζόμασταν παγκόσμια διακυβέρνηση περισσότερο από σήμερα που πολλοί βλέπουν τα Ηνωμένα Έθνη ως δυσλειτουργικά Ξεκάθαρα εμείς, και οι κυβερνήσεις που ισχυρίζονται ότι μας εκπροσωπούν έχουμε καθήκον να επαναφανταστούμε τα διεθνή ιδρύματα.

Η μόνη φορά που η ανθρωπότητα δημιούργησε παγκόσμια ιδρύματα που έκαναν μία σημαντική διαφορά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων ήταν μετά την παγκόσμια καταστροφή της δεκαετίας του 1940. Ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστούμε άλλη μία παγκόσμια καταστροφή για να ενωθούμε ενάντια στην ολιγαρχία χωρίς σύνορα που ληστεύει τη σημερινή νεολαία από το μέλλον της».

Ιδού οι προτάσεις που θα ζήλευαν, με μερικές παραλλαγές, και οι εκπρόσωποι του Great Reset:

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Βαρουφακης : Εβραίος Σιωνιστής. Και βέβαια θέλει παγκόσμια κυβέρνηση , αυτό που δεν σας λέει, είναι ότι θέλει ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, προς το παρών έχουν τα Ηνωμενα Έθνη που κάνουν την δουλια! Το Βατικανο και την Εκλησια της Ελλάδος! Κάνουν τα εμβόλια οι πρώτοι, ακόμη και ο Σεραφημ του Πυράιος! Όλλοι α γορασμνοι! Ακούσατε τι λέει ο Γιωργακης στο Διαδικτιο, και πόσοι άλλοι Έλληνες Εβραίοι?? Γιατί επαινούν το Κινεζικό ΚΑΘΕΣΤΟΣ? Διότι όταν οι Σιωνιστές θα ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, το Πολιτικό Σηστημα που θα κάνουν οι Σιωνιστές Εβραίοι θα είναι το Κομμουνιστικό Πολιτικό Σηστημα της Κίνας! Ιουδαισμος και ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!!Εαν δεν πετάξετε δεν σπάσετε τις ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ σας και τις αφήσετε έξω από το σπίτι σας, εάν όλλους ΠΛΑΝΙΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ! Εμείς το κάναμε έχει κάπου 40 Χρόνια, και σε ένα μήνα βρήκαμε έξω από τις ΠΟΡΤΕΣ μας τελευταία ΜΟΔΕΛΑ τηλεωρασεως!Ζ, γιατί?? Οι ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ σας κάνουν ΠΛΥΣΗ Ενγκεφαλου, άκρως εξαιρετική, και γιαυτο τους ψυφιζετε ξανά και ξανά! Κάθε μέρα σας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ! Οι ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΓΗ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΟΛΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! Στου 6 ιδιοκτήτες, οι 5 είναι καθαροί Εβραίοι Σιωνιστές, μονον ένας ο Αυστραλός Μουρδοκ, δεν είναι! ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΗΛΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΆΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!! Εάν δεν ήταν θα τον είχαν ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!Ξυπνηστε, Έλληνες! Τον Δεκέμβριο του 2018 ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΥΣΗ ο Τσιπρας και όλλοι οι αρχηγοί των χωρών τ ου Πλανιτη, πήγανε στο ΜΑΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΩ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣΔΙΚΑΙΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ! ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»
80 ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ!! Η Γαλλία ο ΜΑΚΡΟΝ υπέγραψε ότι θα φέρει 280 Εκατομοιρια, η Αυστρία, Τσέχα και Ουγγαρία, υπέγραψαν ΜΗΔΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ! Στο ΦΜτης ελληνικής γλώσσα ανακοινώσαμε ότι ο Τσιπρας θα έφερνε 80 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ!! Οι βρωμεροι και τρισάθλιοι του ΦΜ δεν ανακοίνωσε στους Έλληνες απολύτως τίποτα!! Αλλά εμείς που τα ανακοινώσαμε είμασταν οι μόνοι που διαβάσαμε στο Ελληνικό ΦΜτα 80 Εκατομοιρια που ο Ρσιπρας υπέγραψε! Και να θέλατε να ψάξετε τι υπέγραψε ο Τσιπρας, δεν θα σας αφήσουν να μαθετε την αλήθεια!Τελειωνω και σας επικοινωνώ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΤΟ COVID-19 δεν έχει ποτέ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ, ΠΟΤΕ!!Ετσι λοιπόν ο ιός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ολλα στημένα για να σας κάνουν δούλους τους, για να σας τρομοκρατήσουν για να κάνετε το Εμβόλιο, όχι βέβαια για να σας ΣΩΣΟΥΝ, ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ! Εάν είχατε διαβάσει το Ταλμουδ των Ιουδαίων, θα είχατε καταλάβει τον απέραντο μυσος εναντίων όλων των μη ΕΒΡΑΙΩΝ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications