Απίστευτο: Η κυβέρνηση καλύπτει τον    Λιγνάδη   «Χτυπούν Μενδώνη για το... Ελληνικό» λέει ο Α.Γεωργιάδης

Θράσος από την κυβέρνηση: Επιμένουν να καλύπτουν τον Δ.Λιγνάδη και αποδίδουν σε σύγκρουση επιχειρηματικών συμφερόντων το σκάνδαλο .

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, προχώρησε σε εκ νέου κάλυψη του παιδόφιλου και διορισμένου από την κυβέρνηση στο Εθνικό Θέατρο, Δ.Λιγνάδη, υπονοώντας ότι μέσω του σκανδάλου παιδεραστίας επιχειρηματικά συμφέροντα προσπαθούν να κτυπήσουν την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που ξεκόλλησε το έργο του Ελληνικού.

Το πρώτο ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι «και τότε γιατί η ίδια η Λίνα Μενδώνη όταν είδε ότι δεν μπορεί να καλύπτει πλέον τον παιδόφιλο, όπως έκανε επί δύο εβδομάδες, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ''πρόκειται για ένα επικίνδυνο άνθρωπο ο οποίος μας εξαπάτησε''»!

Δεύτερο ερώτημα είναι «πως η κυβερνητική γραμμή είναι δυνατόν να συμπίπτει με την υπερασπιστική γραμμή του νέου συνηγόρου του παιδόφιλου Δ. Λιγνάδη, Α.Κούγια, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι επιχειρηματικά συμφέροντα για το Ελληνικό βρίσκονται πίσω και έχουν υποθάλψει το σκάνδαλο παιδεραστίας».

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

«Για όσους δεν το γνωρίζετε μιλάμε για Σύλλογο της Άκρας Αριστεράς που έχει προσπαθήσει να σταματήσει κάθε είδους οικονομικής δραστηριότητας στη Χώρα και που μισούν την Υπουργό που ξεκόλλησε το Ελληνικό και μία σειρά άλλων επενδύσεων. Μην πέφτετε στην παγίδα», έγραψε, χαρακτηριστικά.

Πράγματι, στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων επιτίθεται στην κυρία Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά την επικρίνει και για όλες τις μεταρρυθμίσεις που έκανε στο υπουργείο Πολιτισμού το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, χαρακτηριστικά, «Η Λ. Μενδώνη έχει πολλάκις συνδέσει το όνομά της με καταστροφικές για τον πολιτισμό επιλογές, όπως η μεθοδευμένη καταστροφή των αρχαιοτήτων της Βενιζέλου, οι απαράδεκτες επεμβάσεις στην Ακρόπολη και η προσπάθεια διάλυσης της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας με την αλλαγή νομικού καθεστώτος στα κρατικά μουσεία, ενώ είναι τοις πάσι γνωστές οι μεθοδεύσεις για τη χειραγώγηση κορυφαίων θεσμικών οργάνων του ΥΠΠΟΑ όπως του ΚΑΣ, με καταστροφικά για την πολιτιστική κληρονομιά αποτελέσματα...».

Νωρίτερα ο Α.Κούγιας είχε δηλώσει: «...Έχει στόχο την κυρία Μενδώνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια Υπουργός για την απεμπλοκή της τεράστιας επενδύσεως στο Ελληνικό, ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των δήθεν αρχαιολογικών των δήθεν αρχαιολογικών ευρημάτων και να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η τεράστια επένδυση».

«...Παραβιάστηκε το τεκμήριο αθωώτητας του Δημήτρη Λιγνάδη» και ότι «Οι δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους, και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σεξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή».

«...Πώς με αυτό το προανακριτικό και ανακριτικό υλικό παραβιάσθηκε τόσο ακραία το τεκμήριο αθωότητας εις βάρος του δυστυχούς σήμερα εντολέως μου, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του, χωρίς να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον κύριο Εισαγγελέα και εξεδόθη ένταλμα συλλήψεως χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις και με μία εντελώς παράνομη διαδικασία.

Είμαι σχεδόν πέντε δεκαετίες συνήγορος υπερασπίσεως, γνωρίζω ότι δυστυχώς πολλές φορές κατασκευάζονται με σκοπιμότητα ποινικές υποθέσεις, που τις περισσότερες φορές είναι το μέσο επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων (υπόθεση του αείμνηστου Βρέντζου τρεις ημέρες πριν τις εκλογές του 2004, υπόθεση Ριχάρδου παραμονές εκλογών του 2019 κ.ά) και θέλω να καταστήσω γνωστό σε όλους ότι αυτή η υπόθεση με αυτή τη νομική βαρβαρότητα εις βάρος Έλληνα πολίτη έχει στόχο την κυρία Μενδώνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια Υπουργός για την απεμπλοκή της τεράστιας επενδύσεως στο Ελληνικό, ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των δήθεν αρχαιολογικών ευρημάτων και να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η τεράστια επένδυση».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications