Ιωαννίδης: «Τα lockdowns σκότωσαν αρκετούς Έλληνες και έφεραν τα νοσοκομεία στην καταστροφή» – ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στα νέα μέτρα περιορισμού που από σήμερα επηρεάζουν εκατομμύρια Έλληνες φάνηκε ο Καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την πολιτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση (και όχι μόνο) για την αντιμετώπιση της πανδημίας εξέφρασε την άποψη πως «τα lockdowns πέτυχαν να σκοτώσουν αρκετούς Έλληνες».

Μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Τα μέτρα αυτά επιδείνωσαν το πρόβλημα στα νοσοκομεία και τα έφεραν στο χείλος της καταστροφής και σε κάποιες περιπτώσεις στην καταστροφή. Η συνταγή αυτή (των lockdowns) είναι αποτυχημένη για τον απλό ορισμό της υγείας που είναι πολυδιάστατος και δεν μπορούμε να τον καταστρέψουμε κατά 99% πολεμώντας μήπως σώσουμε το 1% το οποίο ούτε αυτό φαίνεται να το βοηθάμε»:

Δείτε τώρα και τι πρότεινε ο κ. Ιωαννίδης, συγκρίνοντάς τα με τα παράλογα και καταστροφικά μέτρα που εισηγούνται κάθε βδομάδα οι «ειδικοί» της επιτροπής του Υπ. Υγείας: «Πρέπει να απαντήσουμε στον ιό λογικά με στοχευμένα μέτρα. ΟΧΙ με απαγορευτικά, ΟΧΙ με περιπολικά»:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications