Βατικανό:  Πέθανε «από κορωνοϊό» τι άλλο? ο προσωπικός γιατρός του πάπα,  ενώ ηταν 78 ετών!

Ο προσωπικός γιατρός του Πάπα Φραγκίσκου, Fabrizio Soccorsi, πέθανε από επιπλοκές του Covid-19, ανακοίνωσε το Σάββατο (9/1) η εφημερίδα του Βατικανού L’Osservatore Romano.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών.
Ο Πάπας Φραγκίσκος επέλεξε τον Soccorsi ως προσωπικό γιατρό το 2015, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Όπως αναφέρει το CNN, ο Soccorsi νοσηλεύτηκε στη Ρώμη στις 26 Δεκεμβρίου για ογκολογική ασθένεια, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Avvenire Conference. Δεν είναι σαφές πότε ήταν τελευταία φορά που ήρθε σε άμεση επαφή με τον Πάπα Φραγκίσκο.

Σε συνέντευξή του, στο κανάλι Canale 5 της Ιταλίας που θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής (10/1), ο Πάπας τονίζει ότι το Βατικανό θα ξεκινήσει τους εμβολιασμούς Covid-19 την επόμενη εβδομάδα και είναι έτοιμος να κάνει το εμβόλιο.

Η τον έφαγαν : πατάς Fabrizio Soccorsi μήπως είχε πει τίποτα ύποπτο πριν ένα χρόνο και δεν βγάζει τίποτα στο google και βγάζει πρόσφατα από δεκάδες έγκυρες πήγες τους, ύποπτο δεδομένου ότι αν τον έφαγαν θα εξαφάνισαν και από το ίντερνετ οτιδήποτε τυχών είχε αποκαλύψει ως ο προσωπικός γιατρός του Πάπα Φραγκίσκου, θα ήξερε πολλά για το τι γίνεται στην φωλιά του σατανά όπως ξέρετε το κακό:

Ο προσωπικός γιατρός του Πάπα Φραγκίσκου φαίνεται να ειναι ανύπαρκτος στην Google, δηλαδή δεν είχε πει τίποτα τόσα χρόνια λες και ηταν προσωπικός γιατρός της θείας της Ευτέρπης! ή τα εξαφάνισαν από την αναζήτηση ? ο έξυπνος ψάχνει οτι δεν βγάζει στην αναζήτηση και δεν λενε σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους, ο ηλίθιος: βλέπει δελτία των 8 και διαβάζει πρώτο θέμα lifo και λοιπές έγκυρες πήγες τους.. Γιαυτό οι μάζες έχουν 10 χρόνια ίντερνετ και δεν έμαθαν τίποτα απολύτως από αυτό,και τρώνε σανό με το κιλό στα πάντα ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications