Τραμπ: Στο Καπιτώλιο μπήκαν Antifa και όχι οπαδοί μου πως το παρουσιάζουν έγκυρες πήγες τους

Εδώ πως το παρουσιάζουν μερικές έγκυρες πήγες τους κατι που ξέρεις από την πρώτη μέρα και το "μέλη αντιφασιστικού κινήματος" θελουν να πουν της εγκληματικής οργάνωσης «Antifa» χρήσιμα γκοϊμ του Γιαχβέ που καθοδηγούνται απο την εκλεκτή φυλη του και επειδή αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας για τους πολλούς στην Ελλαδα έχουν δεκάδες σελίδες faceboook γεμάτες απο δαύτους και έβαζαν και δημοσιά για επιθέσεις, ενώ ειναι το πρώτο πράγμα που είδες στο ίντερνετ απο το 2014,το ότι έσεις δεν τους βλέπετε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας:

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε κατ’ ιδίαν ότι μέλη αντιφασιστικού κινήματος των ΗΠΑ , όχι οπαδοί του, εισέβαλαν στο Καπιτώλιο την περασμένη Τετάρτη, παρότι υπάρχουν αναρίθμητα βίντεο και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι άνθρωποι που μπήκαν στο εμβληματικό κτίριο ήταν στη συντριπτική πλειονότητά τους υποστηρικτές του, αποκαλύπτει ο ιστότοπος Axios.

Αντιμέτωπος με δεύτερη διαδικασία παραπομπής του, που πάντως δεν είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στην καθαίρεσή του, ο Τραμπ πρόβαλε τον ισχυρισμό αυτό κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής του με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικάνων, τον Κέβιν Μακάρθι, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος, επικαλούμενος πηγή προσκείμενη στον Λευκό Οίκο και μια δεύτερη πηγή ενημερωμένη για τη συνομιλία,όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Και εδώ με τι μένος σχολιάζουν ελληνόφωνοι «Antifa» σε δυο έγκυρες πήγες τους www.capital.gr ψάξτε με τον τίτλο(Τραμπ: Στο Καπιτώλιο μπήκαν Antifa και όχι οπαδοί μου), "αοράτων εχθρών" τόσο "αόρατοι" που τους βλέπεις τόσα χρόνια :

Αφού με τις τρέλες του σκοτωθηκαν 5 άνθρωποι , αφού φυλακίστηκαν δεκάδες , τους λέει και αντιπάλους του φτύνοντάς τους κατάμουτρα.Τι να πει κανείς για αυτόν τον άνθρωπο. Κι όμως συνεχίζει και έχει εκατομμύρια οπαδούς. Αυτό συμβαίνει όταν αντί για να οδηγείται ο άνθρωπος από τη σκέψη οδηγείται από το φανατισμό εναντίον ορατών και αοράτων εχθρών.

Και εδώ άλλοι δυο στην εγκυρη πηγή τους www.newsbeast.gr οι οποίοι ειναι καθαρά άναρχο-κομμουνιστές μονο από αυτά που λένε φαίνονται :
olymbitis
Οι γνωστές ψευδογενείς περισπαστικές τακτικές των επικίνδυνων λαϊκιστών και δικτατόρων. Όπως και ο Γκέμπελς έριχνε ότι άσχημο γινόταν στους Εβραίους...(τι σύμπτωσή ? εμείς τους βλέπουμε και Live! και τον ελληνόφωνο πράκτορα της Mossad που παριστάνει τον απόστρατο του στρατού ποιοι τον εβαλαν να συκοφαντεί την σελίδα μας το 2016? ποιοι δίνουν εντολές σε facebook google? κατα τα αλλα έκανε προπαγάνδα ο Γκέμπελς, και αφού ειναι αθώοι και άδικα τους κατηγορουσε ο Γκέμπελς γιατί έσβησαν δυο ντοκιμαντέρ απο το youtube που έλεγαν την αληθινή ιστορία?μην τυχών και τα δουν οι μάζες και ξυπνήσουν? σιγά μην ξυπνήσουν έτσι όπως τους έχουν κάνει!ούτε που τους ενδιαφέρει οι περισσότεροι όταν τους λες την αλήθεια ξινίζουν τα μούτρα τους αντί να σε υποστηρίξουν , πιο πολύ κόσμο εχουν τα βιντεο με χαζομάρες πάρα αυτα που ανατρέπουν το matrix τους, δεν ξέρουν καν ότι όλα αυτά εχουν άμεσες επίπτωσης στην προσωπική ζωή τους, και νομιζουν οτι ειναι πολίτικο η ιστορικό θέμα, γελανε και οι πέτρες με την αγνοία τους,και επειδή οχι μονο δεν μας υποστήριξαν οι μάζες τοσο καιρό αλλα μας έκαναν και πόλεμο οι ελληνόφωνοι δεν έχει νόημα ούτε να τα λες πλέον, μεταξύ άλλων δίνουν εντολες και σε facebook google και τα βλέπουν ελάχιστοι, ο όχλος τόσα χρόνια υποστηρίζει δεκάδες έγκυρες πήγες τους, τώρα ειναι αργά για δάκρυα.).
Ο άλλος εδώ www.newsbeast.gr απειλεί ξεκάθαρα και έχει ανάλογο ψευδώνυμο "φασίστες στον άδη και στο βαθύ σκοτάδι" :
τραμπ θα μας βλέπεις και στους εφιάλτες σου όταν θα κοιμάσαι μεσα στο κελί, παντού αντίφα..

Κατά τα αλλα λέει "θεωρίες συνωμοσίας " ο Τραμπ (!) το αυτονόητο έγινε "θεωρίες συνωμοσίας "και δήθεν κατηγορεί τους αντιπάλους τους όταν και στην Ελλάδα τα ίδια έκαναν με την Χ.Α επι σειρά ετών, μέχρι και πατριώτες το παίζουν με ελληνικές σημαίες οχι μονο στα προφίλ τους αλλα πάνε και σε πορείες δήθεν ως πατριώτες, αλλα οι μάζες τον ύπνο του δίκαιου ως συνήθως , μονο να πατάνε Like ξερουν σε δεκάδες έγκυρες πήγες και να υιοθετούν τα ψέματα τους στα πάντα , και αυτοί εδώ τι ειναι? γνήσιοι απόγονοι αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA? αν ηταν απόγονοι αρχαιων θα ηταν υπέρ του Τραμπ επειδή ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος που άνηκαν και εκείνοι(που να τα πιάσουν αυτα οι μάζες όταν έκαναν μύθο το ευρωπαϊκό γένος?), φαντάσου τι φάτσες θα έχουν αυτοί οι ελληνόφωνοι (σημιτοφάτσες ) και χωρίς καν οι ίδιοι να ειναι στην Αμερική σχολιάζουν τέτοια σχόλια με απειλές! που έτσι και γραψει κατι τέτοιο κάποιος μη δικός τους για έναν δικό τους οχι μονο θα το σβήσουν στο newsbeast.gr, αλλα αν το γράψει άλλου όπως στο facebook θα λενε για φασίστες και θα τους σέρνουν στους "ανεξάρτητους εισαγγελείς", οι άλλοι χρήσιμοι ηλίθιοι που παριστάνουν τους κάμποσους, και οι 90 νομοί στους 100 ειναι σημιτικοί :

Μόλις γίνουν όλοι σαν αυτά τα ορκ να τους υπηρετούν θα έρθει η μεσσίας τους? και αυτοί απόγονοι αρχαίων! και τώρα αυτοί οι άκρως ύπουλοι κυκλοφορούν στην κοινωνία και ειναι "άγγελοι" (!), και δεν ειναι το ίδιο ύπουλοι και μοχθηροί παντού, και ύστερα απορούν κάποιοι γιατι πάει η κοινωνία στο πάτο και έχουν εκφυλιστεί τα πάντα .... Για όσους δεν κατάλαβαν αναμεσα σας υπάρχουν ορδές αγρίμια ελληνόφωνα γκοιμ και ζείτε με αυτά και σας έχουν ρίξει στο επίπεδο τους καθώς ειναι και αυτοι άκρως ύπουλοι σαν τα αφεντικά τους , και ειναι ίδιας ράτσας με τους μετανάστες, μονο που αυτοί θεωρούνται Έλληνες δηθεν απόγονοι αρχαίων επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα (!)... Αν με κάποιο τρόπο μαζέψεις όλα αυτά τα αρκ από την Ελλάδα εκτός οτι η κοινωνία θα γίνει παράδεισος αυτόματα,ούτε αστυνομία χρειάζεται να υπάρχει , δεν θα έχουν πουθενά γκοιμ να τους υπηρετούν , και θα μείνουν το πολύ 5-6 εκατομμύρια πληθυσμός στην Ελλάδα,δεδομένου οτι τα ελληνόφωνα αγρίμια ειναι πολλοι περισσότερα απο τους antifa , άπλα δεν έτυχε να τους μαζέψουν εκεί.

Ακριβώς επειδή πολλοί έχουν μεγαλώσει μαζί με αυτα τα αγρίμια δεν καταλαβαινουν καν την ύπουλη φύση τους, άσε που πρέπει να είσαι και το αντίθετο του κακού για να δεις την μοχθηρή φύση τους αφού πρώτα σταματήσεις να έχεις πάρε δώσε με τέτοια ορκ , και οι μάζες νομίζουν ότι 500-1000 ελληνόφωνοι που ειναι τα αφεντικά τους (απόγονοι αρχαίων και αυτοί) κανουν κουμάντο παντού απο μονοί τους , ενώ παντού έχουν αυτά τα ορκ, μια βόλτα να κάνεις θα βρεις δεκάδες αδίσταχτους να σε υπηρετούν χωρίς ίχνος ηθικής και αρετές κατα αλλα όλοι απόγονοι αρχαίων στην Ελλάδα, όταν όλη η εγκληματικότητα η παρακμή και ο εκφυλισμός των πάντων απο αυτα τα ορκ προέρχεται από τις μοχθηρές φυλές τους Γιαχβέ επόμενο ειναι να υπηρετούν συγγενικές τους φυλές, την δήθεν ιδεολογία που την βλέπουν οι μάζες? το ότι οι μάζες θεωρούν απόγονους αρχαίων και Έλληνες όλους άυτους ειναι πρόβλημα τους ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications