Το έντυπο που δίνεται σε όσους κάνουν το εμβόλιο κορονοϊού: Τι γράφει για ανεπιθύμητες ενέργειες

Έντυπο που δίνεται μετά τον "εμβολιασμό κατά του κορονοϊού" στην Ελλάδα παρέχει πληροφορίες για όσα πρέπει να προσέξουν όσοι έκαναν την ένεση(!) σαν ρωτάς συμμορίτες να σου που την αλήθεια για την ιστορία ένα πράγμα, ειναι δεδομένο ότι θα πουν ψέματα .

Πληροφορίες αναφορικά με το εμβόλιο του κορονοϊού, αλλά και τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να έχει, παρέχονται στους εμβολιασθέντες με ενημερωτικό έντυπο που δίνεται μετά την ένεση. Η Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού, σε φυλλάδιό της που έχει ήδη διανεμηθεί στους υγειονομικούς που εμβολιάστηκαν, δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στο εμβόλιο κατά της COVID-19.

Το σχετικό υλικό ενημερώνει τους εμβολιασθέντες πως μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τις δραστηριότητές τους αν νιώθουν καλά ενώ συστήνει στις γυναίκες να αποφύγουν μια εγκυμοσύνη για δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό(!)

Τέτοια "πανδημία" στα χρονικά της Γης δεν έχει ξανά γίνει , από την μια πρέπει να κάνεις τεστ για να δεις αν έχεις κολλήσει αυτόν τον διάβολο (έτσι το αποκάλεσε ένας γνωστός ελληνόφωνος υποκριτικά ,που ηταν σε ΜΕΘ δηθεν από αυτό, και ως διαβολική σύμπτωση δεν έχει πεθάνει κανένας από όλους αυτούς τους ηθοποιούς , άπλα εμφανίζονται να "δίνουν μάχη"), ενώ αν ηταν πανδημία με την έννοια της λέξης έπρεπε να αρρωσταίνουν η και να πεθαίνουν ανεξάρτητου ηλικίας και άλλης κατάστασης(η τακτική να αλλάζουν την έννοια των λέξεων ειναι συχνό φαινόμενο που κάνουν οι διεθνές συμμορίτες), και απο την άλλη σε ρωτάνε αν νιώθεις καλά αλλα σου κάνουν μέρα νύχτα πλύση εγκεφάλου για να κάνεις το εμβόλιο...

Όσον αφορά τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες, μερικές από αυτές μπορεί να είναι πονοκέφαλος, μυαλγίες, κόπωση, ακόμη και πυρετός, σε ενημερώνουν του τύπου εντάξει μωρέ δεν θα πάθεις και τίποτα,προφανώς οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες ειναι μονο αυτές που αναφέρουν αυτοί, οτι άλλο πάθεις δεν φταίει το εμβόλιο ...
Επίσης, υπογραμμίζεται στους εμβολιασθέντες πως χρειάζονται αρκετές ημέρες μετά τη δεύτερη δόση για να αναπτύξει κάποιος "ανοσία κατά του ιού".

Στο σημείο αυτό τονίζεται πως είναι απαραίτητη η δεύτερη δόση του εμβολίου, (τελικά δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας η δεύτερη δόση ? αφού έτσι έλεγαν οι υπάλληλοι τους και για fake news) .
Τέλος, γίνεται σαφές πως και μετά τον εμβολιασμό θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, καθώς μέχρι να εμβολιαστεί επαρκές ποσοστό του πληθυσμού, ο ιός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί στην κοινότητα.

Το έντυπο που δίνεται μετά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications