Η άλλη λέει  πως βρήκαν τα στοιχεία μου, και ο άλλος λέει όπως μας ψεκάζουν έτσι  μας παρακολουθούν  vid

Δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού δέχτηκε στο κινητό της μήνυμα από κάτι που φέρεται να είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας κα μάλιστα έδειχνε να γνωρίζει κάποια πράγματα.

Το μήνυμα, το οποίο στάλθηκε στο προσωπικό E-Mail της δημοσιογράφου έλεγε πως επιλέχθηκε για να κάνει το εμβόλιο και μπορεί να δηλώσει την ημερομηνία που επιθυμεί.

Μάλιστα, το μήνυμα έγραφε πως έχουν δει το ιατρικό της ιστορικό και, σύμφωνα με αυτούς είχε αντιμετωπίσει περιπέτειες στο παρελθόν, κάτι που δεν επιβεβαίωσε η ίδια.

Στο στούντιο αναρωτήθηκαν αν το μήνυμα είναι απάτη ή όχι, καθώς έχουν παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα.

Η δημοσιογράφος σκέφτηκε «φωναχτά»: «Πώς βρήκαν τα στοιχεία μού;», με τον συνάδελφό της να της απαντά με… χιούμορ: «Όπως μας ψεκάζουν, έτσι μας παρακολουθούν».

Θέατρο η αλήθεια ότι της έστειλαν μήνυμα να κάνει εμβόλιο? πάντως ο άλλος κάνοντας χιούμορ του ξέφυγε και μια αλήθεια : «Όπως μας ψεκάζουν, έτσι μας παρακολουθούν» βασικά έχουν μάλλον σταματήσει τους ψεκασμούς, το ότι εκατομμύρια νομιζουν ότι ηταν θεωρίες συνωμοσίας οι ψεκασμοί την περίοδο 2010-2015 δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος αντίληψης που έχουν εκατομμύρια, και πόσο εύκολα χειραγωγούνται σαν πάσχουν κάτι αναμεσα σε ελλειμματική προσοχή και μειωμένη νοημοσύνη, αφού δεν θεωρούν μονο αυτό θεωρίες συνωμοσίας ως ανύπαρκτο συμβάν που μπορούσε να δει ο καθένας, άλλα και πολλά άλλα...

Αρκεί να τους το πουν οι ελληνόφωνοι μεσώ των χρήσιμων ορκ τους γνωστοί και ως άναρχο-κομμουνιστές, ότι ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" ένα συμβάν η μια πληροφορία, και αυτόματα δεν υπάρχει στα μυαλά εκατομμυρίων(!)απίστευτο και όμως αληθινό, για το πως μια μικρή συμμορία σε σχέση με το πληθυσμό ελέγχει ακόμα και πως σκέφτονται οι μάζες στην πλειοψηφία τους (και εδώ και 2-3 χρονιά ακόμη και τι θα βλέπουν στο facebook και στην αναζήτηση google ),και δεν ειναι τυχαίο που στο ίντερνετ όλες έγκυρες πήγες στην πρώτη θέση ειναι δίκες τους, και εμφανίζονται δήθεν ως άσχετοι,όταν εκατομμύρια διαβάζουν υπάλληλους των ελληνόφωνων τόσα χρόνια, και έχουν κάνει δεδομένα πράγματα που στερούνται και λογικής, όσοι σκεπτόμενοι έχουν απομείνει δεν εχει νόημα ούτε να τους λένε τα αυτονόητα, αφού αυτοί θα φανούν οι κακοί, όπως στο σπηλαίο του Πλάτωνα ο κακός ηταν αυτός που είδε την αλήθεια .

Οποιος σκεπτόμενος έχει απομείνει ας κάτσει για 2-3 μήνες να παρατηρήσει πως ενεργεί ο πολύς όχλος στο ίντερνετ χωρίς να ειναι μέρος του όχλου, μεσώ των έγκυρες πήγες τους , και τι χαζομάρες σχολιάζουν σε αυτές δήθεν μορφωμένοι με πτυχία και δήθεν σοβαροί ... ως έγκυρες πήγες τους ορίζονται όλες που ανήκουν στην εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ μονο αυτοι που τις διαβαζουν ούτε σε ποιους ανήκουν ξέρουν ούτε τι εννοείς με το εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ, αν και οι ίδιοι το λενε, τους γράφουμε έτσι γιατί έχουν βάλει λέξεις κλειδιά στα bot ειδικά του facebook και άπλα δεν βλέπει κανένας αν τους γράψεις κανονικά, όσες έχουν την μπλε βούλα του facebook δίκες τους ειναι,αυτές διαβαζουν οι πολλοι επι σειρά ετών γιαυτό έμειναν τούβλα ακόμη και στην εποχή του ίντερνετ, και επίσης όσες βγάζει το facebook στην αρχική σελίδα με το "προτείνεται για εσάς" δωρεάν προώθηση facebook την ώρα που κανει πολεμο σε ανεξάρτητες πηγές .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications