Περισσότεροι από 87.000 έλεγχοι σε 24 ώρες πιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 524.950 ευρώ και που πήγαν?

«Βροχή» τα πρόστιμα και οι συλλήψεις σε όλη την χώρα, το όλο σκηνικό θυμίζει ορδές βάρβαρων που τους έβαλαν να κάνουν εισβολή στην Ευρώπη πριν τον μεσαίωνα λέγοντας τους ότι αυτοί που ζουν στην Ευρώπη ειναι εχθροί τους,και χωρίς να ενοχληθούν πότε έκαναν εισβολές και κατασπάραζαν τα πάντα.

Έτσι και αυτοί τώρα θεωρούν εχθρό τους όσους δεν τηρούν τα μετρά , επειδή έτσι λέει ο νόμος και χωρίς ίχνος ντροπής και ενοχής , κυνηγούν τους "αντιφρονούντες" και ηδονίζονται να κόβουν πρόστιμα,μα αυτή ειναι η δουλειά τους θα πουν κάποιοι, μα και στην σοβιετική ένωση που μάζευαν τους "αντιφρονούντες" στα Γκουλάγκ την δουλειά τους έκαναν! το γεγονός ότι εκτελούν εντολες για να κάνουν κακό δεν αναιρεί την πράξη επειδή αυτοί νομιζουν ότι σωστά πράττουν και ειναι η δουλειά τους , και πάνω από τους μίσους αστυνομικούς έχουν τέτοιες τάσεις να επιβάλλονται στους άλλους, δηλαδή έχουν παρόμοιες τάσεις με αυτούς που υπηρετούν αλλιως δεν θα πηγαίναν να γίνουν αστυνομικοί..

Ένα περιστατικό προ ετών με γύφτους δείχνει ότι δεν έχουν μεγαλη διάφορα με τους περισσότερους αστυνομικούς: πετάς ένα drone σε μια περιοχή που σε ένα σημείο ειναι γύφτοι, από όλη την περιοχή δεν ενοχλήθηκε κανένας, αλλα ενοχλήθηκαν οι γύφτοι μην καταγράψεις τις "όμορφες" φάτσες τους(!) και έλεγαν για νομούς και ο τάδε νόμος λέει αυτό, απο έξω ηξεραν τους νομούς που έχουν βγάλει συγγενικές τους φυλές του Γιαχβέ , εν κατακλείδι βλέπουμε λοιπόν οτι οι νομοί που έχουν βγάλει και εφαρμόζουν όλοι, ευνοούν τους μοχθηρούς παντού, γιατί κάποιος μοχθηρός επικαλείται νομούς που έχουν βγάλει όμοιοι του για να επιβληθεί σε άλλους εφόσον αυτοί οι άλλοι δεν ειναι ίδιας φυλης με αυτούς που έβγαλαν τους νομούς? μαζί τους βγάλαμε τους νομούς? προφανώς οχι! λοιπόν γιατί ισχύουν οι νομοί τους που έβγαλαν άκρως μοχθηροί σε όλους εφόσον δεν έδωσαν την συγκατάθεση τους όλοι για αυτούς τους νομούς? και γιατί δεν υπάρχει νόμος να απαγορεύει το πιο απλό: να μπαίνουν σε διάφορες θέσεις μασόνοι?

Αυτά που να τα καταλάβουν οι μάζες ? γεννήθηκαν και μεγάλωσαν μέσα στην παράνοια, και θεωρούν όλα αυτά τα παράλογα που γίνονται γύρο τους φυσιολογικά (!) διαβάστε τώρα τι λένε σε μια εγκυρη πηγή τους και καυχιούνται κιόλας , όσο για το που θα πάνε τα λεφτα? στους γνωστούς κύκλους θα πάνε να τα δώσουν μετα σε χρήσιμα ορκ που έχουν βάλει σε διάφορες θέσεις να τους υπηρετούν με λυσσά:

Με αμείωτο ρυθμό πραγματοποιούνται οι έλεγχοι σε όλη την χώρα, με σκοπό την τήρηση των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την Παρασκευή, σε όλη την χώρα πραγματοποιήθηκαν 87.815 έλεγχοι, βεβαιώθηκαν 1.678 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού και πρόστιμα ύψους 524.950 ευρώ.

Συλλήψεις επιχειρηματιών που παραβίασαν τα μέτρα
Οι δυνάμεις της Αστυνομίας προχώρησαν σε έντεκα συλλήψεις για παραβάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων. Χειροπέδες πέρασαν και στον ιδιοκτήτη ενός μπαρ, στον οποίο βεβαίωσαν και πρόστιμο 5.000 ευρώ, και αντίστοιχα πρόστιμα 300 ευρώ βεβαίωσαν σε οκτώ πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη και του ιδιοκτήτη ενός ψητοπωλείου και του προσωρινά υπεύθυνου ενός ζαχαροπλαστείου για μη τήρηση των αποστάσεων, στην Περιφέρεια Αττικής, στην σύλληψη ιδιοκτήτριας καφέ-σνακ μπαρ, στην οποία βεβαίωσαν πρόστιμο 5.000 ευρώ και δεκαπενθήμερη αναστολή λειτουργίας.

Ακόμη, κλιμάκια της Αστυνομίας συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος λιανικού εμπορίου και του επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ συνέλαβαν και ιδιοκτήτρια αναψυκτηρίου καφέ-μπαρ, στην οποία βεβαίωσαν πρόστιμο 5.000 ευρώ κι από 300 ευρώ σε δύο πελάτες της, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Που πήγαν τα ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ?? Δεν ξέρετε? ΦΥΛΟΙ μου βρισκόμαστε στο τέλος των Εβραίων ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, οποίος κλέψει τα περισσότερα! Σύντομα ο Στρατιωτικός Ναμος θα επιβληθεί στον Πλανιτη Γη! Και έτσι θα γλυτωσουμε από φυνικες Εβραιους .Αυτοί ειναι μια χούφτα μόνο , η μεγαληπλιοψυφια Ιβάιλο ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΑΝ ΚΑΙΕΜΑΣ. ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ Εβραίοι θα βρεθούν στις φυλακές όλων των Χωρών!Το λάθος των Εβραιω ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ήταν, αντί να ευχαριστήσουν το Τραμπ που τους επέτρεψε να λεειλατησουν την οικονομία των ΗΠΑ,δίνοντας στους Εβραιουσδηθενεπενδιτες του χρηματιστηρίου 5,000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ για να αγοράσει τις φούσκες τους,Πλεονεκτες οι Σιωνιστές, δεν τους εφτάνε Ο Τραμπ, ήθελαν τοξεμωραμενο Biden!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications