Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα ώστε συμμορίτες Antifa να μην μπορούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ

Διάταγμα το οποίο έχει σκοπό να αποτρέψει την είσοδο στις ΗΠΑ μελών της ιουδαικής εγκληματικής οργάνωσης Antifa (και οχι κίνημα που γράφουν οι έγκυρες πήγες τους) υπέγραψε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Το κείμενο του διατάγματος κυκλοφόρησε από τον Λευκό Οίκο και γράφει τα εξής: «Η βία που προκάλεσε η Antifa – όπως η εκτόξευση βλημάτων και εμπρηστικών συσκευών στην αστυνομία, η καύση οχημάτων και η βίαιη αντιμετώπιση της αστυνομίας σε αντίθεση με τις τοπικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας – είναι επικίνδυνη για την ανθρώπινη ζωή και για τον ιστό του Έθνους μας».

Σύμφωνα με το διάταγμα «αυτές οι βίαιες πράξεις υπονομεύουν τα δικαιώματα των ειρηνικών διαδηλωτών και καταστρέφουν τις ζωές, την ελευθερία και την περιουσία του λαού αυτού του Έθνους, ειδικά εκείνων που είναι πιο ευάλωτοι».

Υπενθυμίζεται πως προ μερικών μηνών, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προτείνει το κίνημα να μπει στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Αυτά τα κομμουνιστικά μιάσματα που καθοδηγούνται απο ιουδαίους με δείκτη νοημοσύνης σκύλου αλλα άκρως ύπουλοι , που τα βλεπεις από την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ, να προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες ακόμη και με σχόλια, εκτός ότι ειναι ίδιας ρατσας με λαθρο, ειναι μισάνθρωποι χειρότεροι απο τους τζιχαντιστές αν και ειναι ίδιες ράτσες επειδή ζουν αναμεσα σας ως φυσιολογικοί ανθρωποί και πανε την κοινωνία στο πάτο, αν τους κάνεις δε ανεξάρτητες υγειονομικές εξετάσεις θα βγουν αλλα στην επιφάνεια και ειναι άλλος ένας λόγος που στηρίζουν για φασίστες ναζι, και όπως στα πάντα λενε τα ακριβώς αντίθετα απο αυτα που ισχύουν, έτσι και όταν κανουν λεκτική και πνευματική επίθεση μεσώ σχολίων λενε για ακροδεξιά Troll (!) ενώ οι ίδιοι ειναι άναρχο-troll :

Άλλα οι μάζες δεν βλέπουν τίποτα τόσα χρόνια , ούτε καν την αφύσικη συμπεριφορά τους που παραπέμπει σε σχιζοφρενείς και άκρως μοχθηρούς ταυτόχρονα ....αυτα γίνονται όταν μεγαλώνεις μαζί με τετοια ορκ τα συνηθίζεις ! και θεωρούν αυτά τα κτήνη φυσιολογικους ανθρώπους και δηθεν ιδεολογία ενώ η συμπεριφορά τους θυμίζει σαν αυτούς που ξέρετε ως δαίμονες , και ο κομμουνισμός πότε δεν ηταν δήθεν ιδεολογία οι γνήσιοι κομμουνιστές ειναι όλοι τους σημιτικές φυλές και μπροστά βάζουν αυτά τα χρήσιμα γκοϊμ του Γιαχβέ για να μην φαίνονται οι ίδιοι.... γκοϊμ = άνθρωποι με πνεύμα σαν αυτό άγριων ζώων , κάτι που βλέπεις έτσι και μιλήσεις με αυτά τα ορκ αν βεβαία δεν έχεις πέσει στο επίπεδο τους , ψάχνοντας να βρεις πως προέκυψαν αυτά τα ορκ στην Γη που ζούνε αναμεσα σας και αναπαραγονται με τις κόρες σας βρέθηκε αυτό: Talpioth s.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη, ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους (έτσι εξηγούνται όλα ). Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα διότι αυτός ο Γιαχβέ δεν ειναι κάποιος καλόκαρδος θεός όπως νομίζουν οι μάζες και όπως ισχυρίζονται οι Ιουδαίοι ... αλλα εξωγήινα ερπετά (!) θεωρίες συνωμοσίας ουγκ ουγκ! και αυτο το αγρίμι στην άνωθεν εικόνα θεωρίες συνωμοσίας ειναι? κάλο υπνό.....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications