Μήνυμα Τραμπ: Άνευ προηγουμένου επίθεση στην ελεύθερη ομιλία, vid

Μετά την δεύτερη παραπομπή του σε δική (για πρώτη φορά πρόεδρος των ΗΠΑ παραπέμπεται σε δίκη δύο φορές,και άλλοι έχουν συμμετοχή σε πολέμους ακόμη και πτώση πύργων και καμιά δίκη ), Ο Ντόναλντ Τραμπ, ανήρτησε βίντεο, μέσω του οποίου καταδίκασε τα όσα συνέβησαν στο κτίριο του Καπιτωλίου την περασμένη εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στην παραπομπή του.

Η ανάρτηση έγινε στον λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Twitter, αφού ο δικός του προσωπικός του λογαριασμός έχει διακοπεί λόγω της πρωτοφανούς λογοκρισίας από τα social media των διεθνιστών.

Όπως δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στο βίντεο: «Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρος: καταδικάζω κατηγορηματικά τη βία που είδαμε την περασμένη εβδομάδα, Η βία και ο βανδαλισμός δεν έχουν καμία απολύτως θέση στη χώρα μας και καμία θέση στο κίνημά μας. Το «Να Κάνουμε την Αμερική Μεγάλη και Πάλι» (Make America Great Again), ήταν πάντα η υπεράσπιση του κράτους δικαίου, η υποστήριξη των ανδρών και των γυναικών της επιβολής του νόμου και η υπεράσπιση των πιο ιερών παραδόσεων και των αξιών του έθνους μας».

«Η βία των όπλων έρχεται σε αντίθεση με ό, τι πιστεύω και ό, τι υποστηρίζει το κίνημά μας. Κανένας αληθινός υποστηρικτής μου δεν θα μπορούσε ποτέ, να υποστηρίξει την πολιτική βία. Κανένας αληθινός υποστηρικτής μου δεν θα μπορούσε ποτέ, να μη σέβεται την επιβολή του νόμου ή τη μεγάλη μας αμερικανική σημαία. Κανένας αληθινός υποστηρικτής μου δεν θα μπορούσε ποτέ να απειλεί ή να παρενοχλεί τους συμπολίτες του Αμερικανούς. Εάν κάνετε κάτι από αυτά τα πράγματα, δεν υποστηρίζετε το κίνημά μας, του επιτίθεστε και επιτίθεστε στην χώρα μας. Δεν μπορούμε να το ανεχτούμε», προσέθεσε.

«Δεν υπάρχει ποτέ δικαιολογία για βία. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε εξαιρέσεις. Η Αμερική είναι ένα έθνος νόμων» συνέχισε, λέγοντας ότι οι ταραχοποιοί που επιτέθηκαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου «θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη», υπογράμμισε, στρέφοντας το δάκτυλό τους και στην Αριστερά που πλέον θα κυβερνά τις ΗΠΑ.

Προέτρεψε τους υποστηρικτές του να διερευνήσουν τρόπους για να «χαλαρώσουν τις εντάσεις, να ηρεμήσουν και να βοηθήσουν στην προώθηση της ειρήνης στην χώρα μας».

Τέλος αναφέρθηκε στην «άνευ προηγουμένου επίθεση στην ελεύθερη ομιλία που έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες», εννοώντας την μόνιμη απαγόρευση των λογαριασμών του σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, το Facebook και το Instagram και την κατάργηση ιστότοπων όπως το Parler, ιστοσελίδας ανταλλαγής μηνυμάτων όπου σχεδιάστηκε μεγάλο μέρος της εξέγερσης.

«Αυτές είναι τεταμένες και δύσκολες στιγμές. Οι προσπάθειες λογοκρίσεως, ακύρωσης και μαύρης λίστας των συμπολιτών μας είναι λανθασμένες και είναι επικίνδυνες. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να ακούσουμε ο ένας τον άλλον, όχι να σιωπήσουμε ο ένας τον άλλον. Όλοι μας μπορούμε να επιλέξουμε από τις ενέργειές μας να ανέβουμε πάνω από την οργή και να βρούμε κοινό έδαφος και κοινό σκοπό» δήλωσε.

Αξιοσημείωτο είναι πως λίγες ώρες μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να τον παραπέμψει σε δίκη στην Γερουσία κατηγορώντας τον για «στάση», ο επικεφαλής των Δημοκρατικών αποκάλυψε ότι θα τεθεί ζήτημα και στέρησης του δικαιώματος του εκλέγεσθαι για τον Ντόναλντ Τραμπ.Θα γίνει δηλαδή ψηφοφορία για να μην μπορεί να είναι ξανά υποψήφιος. Πουθενά και για τίποτα! Τόση ζημιά τους έκανε πια;;;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications