Το δήθεν μικρό μόριο του Αδόλφου, ο makeleios που βάζει μαρξιστικές προπαγάνδες και οι Νεοέλληνες

Μπορεί να έχω ανακαλύψει πολλά αλλα γιατί πήγαν να σκοτώσουν τον Χιο με τις ηλιθιότητες που βάζει και την μαρξιστική προπαγάνδα που κάνει σε πολλά θέματα, δεν έχω ανακαλύψει ακόμα,κάτι τέτοιοι Νεοέλληνες "πατριώτες" ειναι χρήσιμοι για αυτούς, αφού κάνουν καλύτερη προπαγάνδα από τους ίδιους, οχι μονο πιστεύουν αλλα και αναπαραγουν κουμμουνιστικές προπαγάνδες ως πατριώτες ...

To makeleio ξανα θυμήθηκε να βάλει την γνωστή προπαγάνδα που διακινούν μαρξιστικές έγκυρες πήγες εδώ και 10 χρονιά : Η απόρρητη έκθεση της CIA για τον Χίτλερ: «Είχε μικρό μόριο, κοιμόταν με την ανιψιά του και του άρεσε να τον κλωτσούν(!)

Έκθεση της CIA σκιαγραφεί το προφίλ του,μαζί με τις γνώστες προπαγάνδες,πρώτων: την CIA την ίδρυσαν Εβραίοι ειναι δυνατόν να πει αλήθεια για τον εχθρό τους? δεύτερο: ιδρύθηκε 18 Σεπτεμβρίου του 1947 2 χρονιά μετά και όλοι αυτοί που επικαλούνται ως μαρτυρίες λες και πήγαν με τον Χίτλερ και ηξεραν ότι εχει μικρο μόριο(!), ηταν κομμουνιστές αριστεροί που λένε ψέματα στα πάντα , όπως στα ντοκιμαντέρ της Μηχανής του Χρόνου , όλες οι μαρτυρίες δήθεν για τα "ιστορικά ντοκουμέντα" ειναι πάντα από αριστερούς κομμουνιστές οι δημοκράτες δεν έχουν βγάλει πότε εναν της άλλης πλευράς να πει καμιά αλήθεια ...

H τεράστια συμβολή των ηλίθιων που παριστάνουν και τους πατριώτες ειναι ανεκτίμητη, αρχικά μονο να βάζεις κάτι τέτοιο ακόμα και όταν ειναι άλλη μια μαρξιστική προπαγάνδα και ψεύτικη ιστορία (ως συνήθως),δείχνει έλλειψη ηθικής, δεδομένου ότι πέραν του γεγονότος ότι υπερασπίζεσαι τους ελληνόφωνους και τα ψέματα τους και παίρνεις και το μέρος τους, συκοφαντείς κάποιον που δεν ειναι σε θέση να υποστηρίξει τον εαυτού του σε πληθώρα θεμάτων , το αγαπημένο σπορ συμμοριτών να λένε ψέματα στα πάντα κατα των εχθρών τους εδώ και 80 χρονιά, αλλα και νεοελλήνων , αφού αν ρωτήσεις 1000 Νεοέλληνες όλοι λενε την μαρξιστική ψεύτικη ιστορία ως δεδομένη και αν τους πεις την αληθινή θα σε βρίσουν κιόλας και σε πουν κακό φασίστα ναζι (!), βρείτε σε μια έγκυρη πηγή τους να λένε κάτι κατα του Στάλιν και του Τσώρτσιλ

Όταν διάφοροι ελληνόφωνοι βγαίνουν στο internet και παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες με ελληνικές σημαίες και αναπαράγουν ψέμματα που δεν έχουν λογική καν, στα blog και στις ιστοσελίδες τους καταλαβαίνεις οχι μονο γιατι δεν ενοχλήθηκαν αυτοί από την μασονία, άλλα και πολλά αλλά, όπως ότι μερικοι εξ αυτών έχουν πουληθεί, άλλοι ειναι χρήσιμοι ηλίθιοι αφού αναπαράγουν ότι βρουν και βοηθούν στην αποβλάκωση του όχλου οι δήθεν απόγονοι των αρχαίων .

Αυτό που το 90% στην Ελλάδα διαβάζει έγκυρες πήγες αποβλάκωσης με κομμουνιστές και υιοθετεί ότι ηλιθιότητα του λένε και δεν βλέπει τίποτα περίεργο πως το λες? επίσης αν και μπορείς να δεις πολλά μεσώ Internet, η πλειοψηφία έχει μείνει εντελώς άσχετη! σαν μην φτάνει αυτό υιοθετεί και διαδίδει τα ψέμματα τους ως δεδομένα!

Στερούνται στοιχειώδους λογικής αυτά που έχουν ως δεδομένα, δεν κάνουν δεδομένα μονο αληθοφανή ψέματα, αλλα αυτοί κάνουν δεδομένα ακόμη και αυτά που στερούνται στοιχειώδους λογικής, δεν ειναι μονο ότι αναπαραγουν κουμουνιστική προπαγάνδα που απευθύνεται σε ηλίθιους, και ο καθε ουγκανος Νεοέλληνας παριστάνει τον έξυπνο λέγοντας ηλιθιότητες πέραν κάθε λογικής ως δεδομένα επειδή έτσι του είπαν οι συμμορίτες και έτσι λένε όλοι οι ηλίθιοι γύρο τους, απο που να αρχίσεις? ότι πιστεύουν ότι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι? η ότι ο "κακός Αδόλφος" ηταν Ιουδαίος και οτι τον πλήρωναν μασόνοι ? και όμως αυτο πιστεύουν πολλοί Νεοέλληνες !όταν απο το 30 είχαν κάνει μποϋκοτάζ στην Γερμανία, εντάξει τι να τους κάνεις τέτοιους Έλληνες ? ακομα και αν το παίζουν πατριώτες δογματικά ? οταν η ίδια η λογική που έχουν ειναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων .

Δυο ντοκιμαντέρ αληθινής ιστορίας που ουδεμιά σχέση έχει η αληθινή ιστορία με αυτά που έμαθαν από τα σχολεια οι μάζες και λενε μέρα νύχτα όλες οι έγκυρες πηγές μαζικής αποβλάκωσης, και που εξαφάνισαν από το youtube,το ένα άφορα την σφαγή στο δάσος Κατυν που επι 70 χρονιά έλεγαν ψέματα ότι την έκαναν οι κακοί Γερμανοί (ως συνήθως) ενώ την έκαναν αυτοί , και αν δεν έβγαιναν απόρρητα έγραφα του Στάλιν με διαταγες για την σφαγή ακόμη το ίδιο θα έλεγαν όπως λένε σε τόσα άλλα, ο σκοπός που είπαν ψέματα και τοτε ηταν για να στρέψουν την κοινή γνώμη κατα της Γερμανίας, και για να την καταστρέψουν, δηλαδή απο τοτε έλεγαν ψέματα μέσα απο ΜΜΕ της εποχής, πριν καν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο φαντάσου τι τερατώδες ψέματα λένε από το 1945 έως σήμερα,και το ίδρυμα των Ροκφέλερ έδωσε εκατομμύρια σε δηθεν ιστορικούς να γράψουν την επίσημη ψεύτικη ιστορια που διδάσκουν στα σχολειά όσο άφορα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο..

Έχουν κατεβεί και τα δυο πριν προλάβουν τα τα εξαφανίσουν και έχουν σταλεί σε δικηγόρο μαζί με αλλα στοιχειά που καταρρίπτουν ότι ξέρετε για τον ίδιο το κόσμο, σε περίπτωση που μας ενοχλήσουν αυτοί οι μισάνθρωποι μεσώ της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης και χρησίμων ηλίθιων που παριστάνουν τους δικαστές , και δεν μείνουν μονο στο ιντερνετικό πόλεμο που κάνουν από το 2016, ειδικά αυτό που έχει τίτλο η γενοκτονία της Γερμανίας αν παίξει σε ενδεχόμενη δίκη δεν θα ξέρουν από να φύγουν τα χρήσιμα γκοιμ τους , θα πει κάποιος μα θα ειναι δικοί τους οπως ηταν στην Χ.Α , σωστά , μονο που θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικές υγειονομικές εξετάσεις και οι φερόμενοι δικαστές και οι φερόμενοι δικηγόροι τους (χωρίς καν πτυχία γιατρου)να ειναι ευρωπαϊκού γένους και να μην έχουν στο σοι τους κομμουνιστές ώστε να μην έχουν μολυνθεί με σημιτικά γονίδια , οι υπηρέτες του κακού δεν εχουν δικαίωμα να δικάζουν ανθρώπους , εφόσον ισχυρίζονται οτι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι δεν θα έχουν πρόβλημα, έτσι δεν λένε ότι είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι? να το δούμε και στην πράξη λοιπόν με επιστημονικά δεδομένα, και αφού εμείς ήμαστε "υμνητές των ναζι" (όπως έλεγε ενα κομμουνιστικό μίασμα που ειχαν βαλει να συκοφαντεί την σελιδα μας, το καυκάσιο γένος που ανήκω και το δίκαιο θα υποστηρίζω, ποιους θα υποστηρίζω? το κάκο το ψέμα και τον Μπαφομετ πως τον λένε? η τους ιουδαίους που πήραν εντολή απο τον Γιαχβέ να μετατρέψουν σε κόλαση την Γη ? και αποδεκατησαν το γενος που άνηκω σε όλη την Ευρωπή μεσω κομμουνισμου απο θανασιμο φυλετικο μισος? ), να δούμε αυτοί γιατί ειναι υμνητές ιουδαίων? μήπως οι ίδιοι ανήκουν σε σημιτικές ράτσες η κατι άλλο συμβαίνει ?εδώ θα φανεί και γιατί τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια και έβγαλαν την λέξη ρατσιστής ..

Εδώ τι λέμε σε άτομα ευρωπαϊκού γένους (οι αληθινοί απόγονοι αρχαιων ανεξάρτητου χωράς ακομα και αν ειναι εκφυλισμένοι) και που ειναι πολύ λιγότεροι στην Ελλαδα και που καταλαβαινουν 5 πράγματα γιατί με δογματικούς Νεοέλληνες μειωμένης αντίληψης και με δείκτη νοημοσύνης - 150 απο το ευρωπαϊκό γένος δεν βγάζεις ακρή, ακόμη και ψεύτικες φώτο από ταινίες να τους βάλεις ειναι έτοιμοι να αρπάξουν τα όπλα για να πολεμήσουν για την "πατρίδα" τους "κακούς" ετσι νομίζουν κατα υπόδειξη συμμοριτών, φαντάσου τι γινόταν την εποχή του 30 με αυτά τα αγριμιά, που υπήρχαν μονο εφημερίδες, πολεμούσαν υπέρ συμμοριτών νομίζοντας ότι πολεμούν τους "κακούς που ήθελαν να κατακτήσουν όλο το κόσμο" , και τωρα που αποδεκάτισαν το έξυπνο ευρωπαϊκό γένος κατέκτησαν αυτοί τον κόσμο και γέμισε η Γη παντού μασονία και μαρξισμό και εκφυλίστηκαν τα πάντα σε μόλις 50-80 χρόνια, τους έμεινε και ως κληρονομιά η επιστήμη και η τεχνολογία απο την "επερχόμενη φυλή" που δεν είχαν ανακαλύψει ούτε σε 2000 χρόνια σκοταδισμού:

Συμπερασμά: Όταν εκατομμύρια μιγάδες της μεσογείου πιστεύουν οτι οι Γερμανοί τότε ηταν Μογγόλοι καταλαβαινεις ότι εδώ μιλάμε για ελληνόφωνους αμφίβολου ράτσας η και σημιτικές ράτσες, και που δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική και παρασύρουν και τους υπολοίπους επειδή ειναι πολλοι περισσότεροι , αφού πιστεύουν οτι την τεχνολογία την έφεραν Μογγόλοι και ακόμα και οι μηχανές των αυτοκίνητων τους ειναι γερμανική εφεύρεση, άσχετα που Μογγόλος ξανθός δεν υπάρχει! και τοτε το 60% ήσαν ξανθοί, αυτά τα δογματικά ζωντανά ψηφίζουν! νομίζουν μάλιστα ότι οι λεγόμενοι κομμουνιστες ("Έλληνες" και αυτά τα αγριμία με "καθαρό ελληνικό DNA" ξεχειλίζουν αρετές, οι τζιχαντιστές ειναι αγγελούδια μπροστά τους αν και ειναι ίδιας φυλής εναλλακτικά ειναι μογγολικής ),αποδεκάτισαν εκατομμύρια σε όλη την Ευρώπη γιατί είχαν άλλη ΔΗΘΕΝ "ιδεολογία" οχι επειδή άνηκαν στο ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος που τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη οι συμμορίτες , η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας...

Και το παιδομάζωμα που έκαναν στην Ελλαδα ηταν "ιδεολογικοί" αντίπαλοι τους από μικρά (!), άπλα " έτυχε" να ειναι καυκάσια παιδιά ίδιο γένος με τους κακούς ναζι,όσα είχαν καυκάσια χαρακτηριστικά στα Γκούλαγκ της Φρειδερίκης και αλλα σε πηγάδια, ούτε οι μανάδες τους κατάλαβαν γιατι μάζευαν τα παιδιά τους τότε, ήτανε στραβό το κλήμα με 400 χρονιά τουρκοκρατία , τό 'φαγε κι ο γάιδαρος κομμουνιστής την περίοδο 1940-1950 και κάπως έτσι έμειναν περισσότεροι οι Νεοέλληνες σημερα στην Ελλαδα και έριξαν τους πάντες στο επίπεδο τους.. κατα αλλα όλοι απόγονοι αρχαίων στην Ελλάδα!!!! ξεχειλίζουν όλοι ηθική και αρετές ειναι πανέξυπνοι ερευνούν τα πάντα και δεν τρώνε σανό, αλλα το βασικότερο ειναι ότι ειναι μύστες οπως οι αρχαίοι ναι αλλα οι Γερμανοί που ήσαν μύστες οπως οι αρχαίοι ηταν κακοί! και εχουν τόση σχέση με το πνεύμα όση σχέση εχουν οι μαϊμούδες : ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ!!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications