Προειδοποίηση Γεωργιάδη για το συνωστισμό στους δρόμους: «Θα είναι κρίμα να πάμε πίσω»

Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε την ικανοποίησή του για την τήρηση των μέτρων στην αγορά, αν και ο κόσμος ήταν πολύς.

Την ικανοποίησή του για την τήρηση των μέτρων στην αγορά, αν και ο κόσμος ήταν πολύς, επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μετά από τη βόλτα που πραγματοποίησε στο Μαρούσι και στην Κηφισιά.

Ο υπουργός έγραψε στο Twitter: «Σήμερα έκανα μία μεγάλη βόλτα στην Αγορά στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. Άπαντες φορούσαν μάσκα, οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα αλλά στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος, ίσως και αναπόφευκτα. Πρέπει να προσέξουμε θα είναι κρίμα να πάμε πίσω…πάντως η χαρά στην αγορά, σαν Γιορτές!».

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο χιλιάδες Αθηναίοι κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να κάνουν την βόλτα τους, συνδυάζοντάς την με την έρευνα αγοράς, λόγω και των χειμερινών εκπτώσεων στα καταστήματα.

Σοκ ! Οι εικόνες στην Ερμού θυμίζουν προ-covid19 εποχές με το συνωστισμό να είναι άνευ προηγουμένου για τα δεδομένα της "πανδημίας".

Παρούσα αλλά χωρίς πολλά περιθώρια για να κάνει κάτι ήταν η ΕΛ.ΑΣ και η Δημοτική Αστυνομία που έκαναν συνεχώς συστάσεις στους πολίτες.

Αν έλεγες πριν 10 χρονιά ότι όλοι θα φορούν μάσκες νομίζοντας ότι υπάρχει πανδημία επειδή έτσι τους λένε , χωρίς να πεθαίνουν κατα χιλιαδες, θα γέλαγαν η θα σε έλεγαν τρελό , και κάποιος ο όποιος παριστάνει τον υπουργό απειλεί κιόλας, εκατομμύρια κατέληξαν να υπακούν μια μικρη συμμορία, και ο εξευτελισμός συνεχίζεται, πέραν αυτού επικρατεί τέτοια άγνοια στην μάζα που ειναι λες και ζουν στο μεσαίωνα,πως ειναι δυνατόν ενώ έχουν ίντερνετ που βλεπεις πολλά και μπορείς να δεις τι γίνεται και να καταλάβεις πολλά, να έχουν μεινει τοσο άσχετοι σε πληθώρα θεμάτων? όταν νοητικά ειναι φυλακισμένοι και ασχολούνται με ηλιθιότητες και χαζομάρες ως σοβαρά θέματα αναμενόμενο ειναι και ένα μάτσο χρήσιμα γκοιμ της mossad , ελέγχουν ακόμη και τι θα βλέπουν οι μάζες στην google και στο facebook (!) , και κατέληξαν να διαβάζουν τους ίδιους που επι χρονιά μεσώ τηλεόρασης τους έκαναν πλύση εγκεφάλου, και ήδη απο τα σχολεία έχουν διδαχτεί να υπακούν τους αφέντες τους ως πρόβατα...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications