Έξαλλοι οι «ειδικοί» για τα Θεοφάνεια: «Μην απορείτε που θα είμαστε σε lockdown για καιρό»

Σε δηλώσεις-σοκ ενδεικτικών των υπερεξουσιών που τους έχει δώσει η κυβέρνηση προχώρησαν οι λοιμωξιολόγοι τόσο της επιτροπής όσο και του «ευρύτερου κύκλου» που εμφανίζονται στα κανάλια καθως επιτέθηκαν στους πιστούς για μη τήρηση του lockdown και προανήγγειλαν πιο σκληρές απαγορεύσεις!

Συγκεκριμένα ο καθηγητής γενετικής και πρώην πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας Μανώλης Δερμιτζάκης επισυνάπτοντας δύο φωτογραφίες από τον Ναό της Μητρόπολης Πειραιά «τράβηξε» το αυτί των πιστών που πήγαν να κοινωνήσουν την Άγια ημέρα των Θεοφανίων γράφοντας:

«Κατόπιν τούτου μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καιρό, και ίσως και με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα. Κρίμα…»..Στο ίδιο μήκος κύματος και το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων κ.Παγώνη η οποία είπε: «Δεν είναι lockdown αυτό, ο κόσμος είναι έξω» και προανήγγειλε πιο σκληρά μέτρα λέγοντας πως «δεν αποκλείεται σκληρό lockdown».

«Δεν ξέρουμε τις επόμενες μέρες πόσα θα είναι τα κρούσματα. Η αύξηση που βλέπουμε τώρα είναι από τα κρούσματα των Χριστουγέννων. Της Πρωτοχρονιάς θα είναι περισσότερα.»

«Οι γιατροί βάζουμε σε προτεραιότητα το σύστημα υγείας. Αυτή τη στιγμή η εικόνα είναι καλύτερη και πρέπει να το κρατήσουμε» ανέφερε η ίδια, σημειώνοντας ότι σε πολλές περιοχές υπάρχει ακόμη αυξημένο ιικό φορτίο και πολύς κόσμος είναι ασυμπτωματικός.

Ερωτηθείσα για το άνοιγμα των σχολείων, εμφανίστηκε διστακτική λέγοντας πως «Αυτό που μας φοβίζει είναι ο συνωστισμός έξω από τα σχολεία» .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications