Ψυχίατρος Dr Frédéric Badel: τίποτα στη δημοκρατία δεν δικαιολογεί το lockdown επί ενός λαού.Οδεύουμε για δικτατορία

H φώτο ειναι ανάλογη, διότι όλοι μιλάνε για διδακτορία και οι μάζες νομίζουν ότι ειναι διδακτορία τύπου "κακιάς" Χούντας, όπως και όλοι μιλάνε για "κακούς" φασίστες, ενώ ειναι το ακριβώς αντίθετο :αριστερο-κομμουνιστές με επικάλυψη δημοκρατίας,και άναρχο-κομμουνιστές κάνουν και πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες και έχουν μαγαρίσει τα πάντα οχι μονο στην Ελλαδα μετα την "κάκια χούντα" αλλα σε παγκόσμιο επίπεδο ,και φτύνουν τις μάζες που απο τα σχολεια διδάσκονται ψέματα ως δεδομένα και αυτές νομιζουν ότι βρέχει και νομίζουν πως ο κομμουνισμός ειναι απλα το ΚΚΕ ... και ουδείς λέει για παγκόσμιο κομμουνισμό και τύπου σοβιετικής ένωσης, ενώ αυτό έλεγαν ήδη από την εποχή του 50, φαίνεται ότι φοβούνται να πουν η να δουν την πικρή αλήθεια,αφού οι περισσότεροι έχουν πάρει το μέρος τους επι δεκαετίες, και κατηγορούσαν ως "κακούς" τους εχθρούς του κομμουνισμου .

Ο άλλος ο Νεοέλληνας με κομμουνιστικές τάσεις που εχει και κόμμα κατι με " δημοκρατία" στο όνομα, κάνει και βίντεο και μιλάει για "Χούντα" για τα μετρά , μήπως και μαζέψει πρόβατα στο κόμμα του, και ορδές ηλίθιων νομίζουν ότι ειναι "κατα του συστήματος " όταν επι σειρά ετών έλεγε για ναζι φασίστες, γελάνε και οι πέτρες, στο κόμμα του έχει μπει και ένας ψυχολόγος, και έγινε και αυτός σαν τον αρχηγό τους, και ενώ οι συμμορίτες τον έχουν βάλει στο μάτι (μέχρι και σε μια σπείρα τους στο facebook τον αναφέρουν)γιατί παλιότερα έκανε βιντεο για το πνεύμα και ολα αυτα που ακούν οι συμμορίτες και βγάζουν σπυριά γιατι οι μάζες πρέπει να ειναι μακριά απο θέματα μυστικισμού ώστε να ζουν στην πλάνη και να ελέγχονται, και επίσης τελευταία έκανε βίντεο και για το COVID-19 και ολα αυτα τα παράλογα που κάνουν και έλεγε οτι τον φιμώνουν στο facebook, την ίδια ώρα κανει βιντεο και μιλάει για κακούς φασίστες , ενώ οι συμμορίτες τον κυνηγούν συν ότι υποστηρίζει μαρξιστικό κόμμα στο τέλος οπως πάει και αυτούς του λίγους θαυμαστές που είχε θα τους χάσει επειδή άρχισε να λέει μαρξιστικές ηλιθιότητες απο τοτε που μπήκε σε αυτο το κόμμα, συν ότι οι συμμορίτες σε τέτοια κόμματα και λοιποί νεοέλληνες ίδιου επίπεδου και υλιστές, ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα μυστικισμού και πνεύματος, που καταπιανόταν τοσο καιρό σαν μιλάνε στο pentostalagma η στο makeleio για θέματα μυστικισμού ενώ δεν εχουν ουδεμιά σχέση με τετοια θέματα αλλα οπως όλοι το παίζουν απόγονοι αρχαίων που μονο για τέτοια θέματα μιλούσαν , για έγκυρες πήγες συμμοριτών ούτε συζήτηση μονο που μπαίνεις σε αυτές αυτόματα σου καίγονται 1000 εγκεφαλικά κύτταρα καθε φορά, και πέφτεις στο επίπεδο τους, το 5G που λενε οι μάζες δεν θα κάψει τίποτα σε ηδη καμένους που διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους, αν δείτε αυτούς που διαβαζουν έγκυρες πήγες και βλέπουν δελτία των 8 ειναι σαν μαστουρωμένοι , οι ίδιοι στο μεσαίωνα οποία είχε μυστικιστικες τάσεις που δήλωνε ανώτερο πνεύμα την έκαιγαν ζωντανή στην πυρά ως μάγισσα , ακόμη και επι σοβιετικής ένωσης όσοι ηταν εφευρέτες επίσης δήλωνε ανώτερο πνεύμα στα Γκουλάγκ..σήμερα για να μην δείχνουν κακοί και να ειναι δημοκράτες, έχουν βγάλει την φράση "συνωμοσιολογος" ώστε οι κατώτεροι να χλευάζουν αυτούς που δεν ειναι στο ζωώδες επίπεδο τους, δηλαδή η πληθώρα ηλίθιων και κατώτερων πνευματικά κάνει την "δουλειά" αυτόματα, σε όσους δεν ειναι στο επίπεδο τους ...

Αν και μη καθεστωτικός ψυχολόγος έπεσε και αυτός στα δίχτυα τους και έγινε σαν τα μούτρα τους , επίσης έφτασε στην βρύση και δεν ήπιε νερό, δηλαδή είχε φτάσει κοντά στην αλήθεια παλιότερα, λίγο ακόμα και θα ανακάλυπτε αυτα που ειχαν ανακαλύψει οι "κακοί ναζι" επειδή ήσαν μύστες,(γιαυτό τον συγκεκριμένο τον εχουν στην μαύρη λίστα οι συμμορίτες πολύ πριν κανει βίντεο περί COVID-19 ),αλλα τελικά έχασε την μπάλα αφού νομίζει οτι όλοι οι άνθρωποι ειναι το ίδιο,η γνωστή μαρξιστική προπαγάνδα , και εδώ αναρωτιέσαι πως ειναι δυνατόν να ειναι ψυχολόγος και μην βλέπει αυτά που είδες εσύ χωρις καν να έχεις σπουδάσει ψυχολόγος? ειναι απλο: οι συμμορίτες έχουν βαλει χέρι και στην ψυχολογία εδώ και 100 χρονιά, και διδάσκονται και ηλιθιότητες σε σχόλες ψυχολογίας, γιατι σε άλλη περίπτωση θα θεωρούνταν σχιζοφρενείς και επικίνδυνοι για την ίδια την ανθρωπότητα και όχι δήθεν ιδεολογία οπως ειναι θεωρούνται τώρα .

Ένας Γάλλος στους 5 είναι σε κατάθλιψη, οι απόπειρες αυτοκτονίας εκρήχθηκαν στους ανήλικους.Ο ψυχίατρος Serge Hefez, επικεφαλής του Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων Ανηλίκων στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière (Paris) δήλωσε στην ότι 15.000.000 Γάλλοι υποφέρουν από κατάθλιψη.

13.000.000 έχουν αυτοκτονικές τάσεις. Ένα σημαντικό κύμα διασχίζει τη Γαλλία. Δεν αφορά την κατάθλιψη, το άγχος, την αγωνία, τον θυμό ή την έκπληξη που μπορεί να συναντήσει ο καθένας σε αυτήν την εντελώς νέα περίοδο. Πέφτουμε σε μια αποδεδειγμένη κατάθλιψη.

Η Παιδοψυχιατρική υπηρεσία του νοσοκομείου Robert-Debré κατέγραψε διπλάσιες απόπειρες αυτοκτονίας σε παιδιά κάτω των 18 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.Σύμφωνα με την μελέτη Ifop-Fondation Jean-Jaurès τ΄Οκτώβρη 2020, από την αρχή της πανδημίας 1 στους 5 Γάλλους προσανατολίσθηκε ν΄αυτοκτονήσει.

Η έρευνα CoviPrev της Santé publique France στο ψυχολογικό καθεστώς του πληθυσμού δείχνει ότι το 21 % των Γάλλων αγγίχθηκε από κατάθλιψη, διπλάσιο ποσοστό από το προηγούμενο έτος… Δεν επηρεάζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, αλλά η κατάθλιψη επηρεάζει ένα στα πέντε άτομα. Αυτή η έρευνα είναι σύμφωνη με αυτό που βλέπουμε κλινικά. humanite 16/1/21

Ο Ψυχίατρος Dr Frédéric Badel αποκωδικοποιεί τις διάφορες τεχνικές χειραγώγησης που τέθηκαν σ΄εφαρμογή από την αρχή της κρίσης στο covidinfos.net. Λέει: Για την ανθρωπότητα δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ιός της. Οι ιοί είναι παντού, τους φιλοξενούμε συνεχώς. Η μόνη καινοτομία έγκειται στις ανθρώπινες συμπεριφορές που εφαρμόζονται για να προστατευθούμε από το κακό.

Ανεξάρτητα από το πόσο επικίνδυνος είναι ένας παράγοντας, ιογενής ή άλλος, τίποτα στη δημοκρατία δεν μπορεί να δικαιολογήσει το αναγκαστικό lockdown επί ενός λαού.

Όταν ένα κράτος αποφασίζει για την ευτυχία του λαού του και τον κρίνει ανίκανο ν΄αποφασίσει από και για τον εαυτό του ο δρόμος είναι ανοιχτός στην δικτατορία (εδώ υγειονομική). Όλα τα σημάδια μοιάζουν να είναι παρόντα: η ρητορική, τα μέσα εξαναγκασμού, η ανακοίνωση ενός ”κόσμου μετά”.

Οφείλουμε ν΄αναρωτηθούμε για τον τύπο της κοινωνίας που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αυτή της απόλυτης υγειονομικής κοινωνίας και του μηδενικού κινδύνου μου φαίνεται ότι είναι η χειρότερη των επιλογών γιατί από τη μια πλευρά αυτή σκιαγραφεί το δρόμο των μέσων ελέγχου όλου του πληθυσμού, τους ολοένα και μεγαλύτερους περιορισμούς των θεμελιωδών ελευθεριών μας και δομεί ένα παρανοϊκό ντελίριο μεγάλης κλίμακας κι από την άλλη είναι μια άνευ νοήματος ή μια οντολογική άρνηση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications