Δημοσκόπηση: Έξι στους 10 εωρούν ότι η «κυβέρνηση» λειτουργεί με το «βλέποντας και κάνοντας»!

Τη νέα μεγάλη δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του OPEN, η οποία έδειξε τι πιστεύουν οι πολίτες για τον εμβολιασμό, τη διαχείριση της "πανδημίας" από την κυβέρνηση, καθώς και την πρόθεση ψήφου για τα πολιτικά κόμματα (!)

Δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του OPEN, δηλαδή κατα παραγγελιά, επίσης αυτές οι γελοιότητες με τις δημοσκοπήσεις ειναι τόσο αξιόπιστες όσο ειναι με το να ρωτάς κομμουνιστές για την ιστορία και περιμένεις να σου πουν αλήθεια .

Η δημοσκόπηση παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το βράδυ της Παρασκευής, όπου, όσον αφορά στο θέμα του εμβολιασμού, έδειξε πως το 62% κρίνει αρνητικά τον εμβολιασμό κυβερνητικών αξιωματούχων που δεν ήταν αρχικά στο πρόγραμμα. Επίσης, το 60% των ερωτηθέντων κρίνει ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με «βλέποντας και κάνοντας» για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ το 32% ότι έχει σχέδιο.

Το 43% των πολιτών που συμμετείχε στη δημοσκόπηση, δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος των εμβολιασμών, ενώ το 36% εξέφρασε θετική άποψη. Παράλληλα, το 48% των πολιτών δήλωσε ότι θα εμβολιαστεί αμέσως, ποσοστό που τον Δεκέμβριο ήταν στο 33%.

Μοιρασμένοι, εξάλλου, είναι οι πολίτες όσον αφορά στα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η κυβέρνηση, με το 45% να απαντά αρνητικά και το 41% θετικά.Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 15,1 ποσοστιαίες μονάδες, με το κυβερνών κόμμα να συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 39% και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης 23,9%. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Ελληνική Λύση με 4,1% και το ΜέΡΑ25 με 2,7%.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications