Ιρλανδός δικαστής αναγνωρίζει τη δαιμονική κατοχή σε υπόθεση επίθεσης

Το γεγονός ότι υπάρχουν δαίμονες και μπορούν να ελέγχουν ανθρώπους δεν ειναι μονο θέμα ταινιών τρόμου, αλλά είναι επίσης μια από τις πιο διαδεδομένες θρησκευτικές πεποιθήσεις στον κόσμο. Οι περισσότερες θρησκείες ισχυρίζονται ότι τα ανθρώπινα όντα μπορούν να κατέχονται από δαιμονικά πνεύματα οι εξορκισμοί βοηθούν για την εξάλειψη αυτής της απειλής.

Η ιδέα ότι η εισβολή των πνευμάτων είναι πραγματικός κίνδυνος υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στην Χριστιανική θρησκεία, και πολλές άλλες θρησκείες και πεποιθήσεις δέχονται την κατοχή ενός ατόμου από κακόβουλες οντότητες για σύντομα χρονικά διαστήματα. Αν και οι πραγματικοί εξορκισμοί θεωρούνται μέρος του πιο σκοτεινού παρελθόντος , η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική: οι εξορκισμοί συνεχίζουν να συμβαίνουν. Αλλά το τελευταίο πράγμα που περίμενε κάνεις είναι ένας δικαστής να αναγνωρίσει νομικά τη δαιμονική κατοχή

Ετυμηγορία: Δαιμονική κατοχή
Υπάρχουν μέρη στον κόσμο όπου το έγκλημα δεν αποδίδεται συνήθως στους δαίμονες, αλλά η Ιρλανδία δεν είναι ένα από αυτά τα μέρη ... μέχρι τώρα. Ένας δικαστής απέρριψε τις ποινικές κατηγορίες ενός άνδρα στην κομητεία Clare, στην επαρχία του Μάνστερ της Ιρλανδίας, κατηγορούμενος για επίθεση στην τότε σύντροφό του, ο οποίος πίστευε ότι η γυναίκα του καταλήφθηκε άπο δαίμονες που την έκαναν να μιλάει λατινικά, της προκάλεσε μώλωπες και γρατζουνιές, παρήγαγε φαινόμενα poltergeist, και μάλιστα αντιστάθηκε στους εξορκισμούς."Ήμουν μάρτυρας της δραστηριότητας και όλων αυτών των πραγμάτων", δήλωσε ο κατηγορούμενος.

Ο Shane Gibbons κατηγορήθηκε για επίθεση στην σύντροφό του στο σπίτι τους στις 17 Αυγούστου του 2019. Το θύμα κάλεσε την Gardaí (Ιρλανδική Εθνική Αστυνομία) εκείνο το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος βρέθηκε σε περίεργη κατάσταση με μώλωπες στο σώμα του.

"Ήταν μια εξαιρετική κακή οντότητα χρησιμοποιούσε την σύντροφο μου για δικό της κακό σκοπό, μπορούσε να την ελέγξει κατά βούληση και να μου μιλάει μερικές φορές στα Λατινικά. " Ως απόδειξη, έδειξε στην αστυνομία ένα βίντεο που έκανε εξορκισμό στην σύντροφό του το 2016 και μια φωτογραφία της γυναίκας που δέχθηκε επίθεση από μια «δαιμονική οντότητα» που άφησε σημάδια στους γλουτούς και τα πλευρά της.

Είπε ότι ήταν «ιδιαίτερα ευάλωτη σε δαιμονικές επιρροές» είχε κατάθλιψη και ότι η κατοχή ήταν συχνά ορατή για ώρες στην συμπεριφορά της. Προφανώς, αυτή η εξήγηση δεν ήταν αρκετή για να πείσει την αστυνομία, οπότε ο Gibbons συνελήφθη για επίθεση στην γυναικά του. Από την πλευρά της, η πρώην σύντροφος του έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί .

Ωστόσο, η δίκη είχε μη συνηθισμένους μάρτυρες, έναν πάπα με το όνομα Donagh O'Meara, τον οποίο ο Shane Gibbons είχε καλέσει τότε να ευλογήσει την σύντροφό του, ο οποίος έχει διαβεβαιώσει ότι η γυναίκα υπέφερε από δαιμονική κατοχή. Και ένας ψυχολοθεραπευτής με την ονομασία Kerry Gibbons, που είπε ότι η γυναίκα ήταν εντελώς κατατονική,και πως η χαρακτήρας της κλονίστηκε και έκανε θεραπεία να την επαναφέρει στον εαυτό της.

"Σίγουρα λέει την αλήθεια και θα το επιβεβαιώσω ", είπε ο πατάς.. "Τους γνώρισα και θα επαληθεύσω τα πάντα. Ήξερα ότι χρειαζόταν εξορκισμό". Κατά την ετυμηγορία της επίθεσης, ο δικαστής Πάτρικ Ντάρκαν είπε ότι η εκδοχή του Gibbons για γεγονότα που αφορούσαν τους εξορκισμούς και την κατοχή δαιμόνων θα έπρεπε να έχει διερευνηθεί περαιτέρω από το κράτος.

Ο δικαστής σημείωσε επίσης ότι η ενάγουσα παρέμεινε σιωπηλή όταν ρωτήθηκε για τους ανεξήγητους τραυματισμούς που είχε, τι την έκανε να έχει τέτοια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στο παρελθόν, και γιατί επέτρεψε στον Gibbons να τραβήξει φωτογραφίες μώλωπες της . Συμπερασματικά,κρίθηκε αθώος λόγω δαιμονικής κατοχής. Σε αυτή την περίεργη υπόθεση ο δικαστής αναγνώρισε τη δαιμονική κατοχή.Αν και μπορεί να ηταν ως δικαιολογία για να αθωώσουν τον Shane Gibbons, και μπορεί να έδινε ο ίδιος ψυχοφάρμακα στην γυναικά του και είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications