Οι αριστεροί ακόμη δεν πήραν την εξουσία στις ΗΠΑ και διψάνε για διώξεις!

Το δρεπάνι της λείπει μονο από το σφυροδρέπανο των κομμουνιστών .Στο στόχαστρο βρίσκεται οποιοσδήποτε βοήθησε τον Τραμπ! (κάτι τέτοια έγραφαν και στην Ελλάδα για όσους υποστήριζαν Χ.Α )... «Οποιοδήποτε εκλεγμένο μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, που αποδειχθεί ότι βοήθησε τον όχλο υποστηρικτών του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να εισβάλει στο Καπιτώλιο, θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπο με ποινική δίωξη», δήλωσε χθες η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι,

Ένώ ξέρει οτι ηταν δικοί τους τύπου antifa,ο ορισμός το κακού και των μοχθηρών στα όρια σχιζοφρενών , κατάλαβες Νεοέλληνα γιατί ειναι άκρως επικίνδυνοι όλοι αυτοί που εσύ θεώρεις δήθεν ιδεολογία εδώ και 100 χρόνια? ενώ η συμπεριφορά τους ειναι μη φυσιολογική δεν ειναι άπλα αγρίμια και βάρβαροι που κρύβονται πίσω από την υποκρισία καθοπρεπισμους κτλ, αν δεν είχαν βάλει χέρι και στην ψυχολογία μεταξύ άλλων, όλοι αυτοί θα θεωρούνταν σχιζοφρενείς, άλλος ένας λόγος που τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια,άπλα σημερα λόγω ότι γέμισε ο τόπος αγρίμια δεν ξεχωρίζουν εύκολα,και οι μάζες έχουν συνηθίσει να συνυπάρχουν με αδίσταχτους από μικρά, για αυτό γίνεται ένας αχταρμάς στην κοινωνία και έχουν εκφυλιστεί τα πάντα .

Η Δημοκρατική βουλευτής Μίκι Σέριλ κατηγόρησε ορισμένους Ρεπουμπλικάνους βουλευτές ότι βοήθησαν τους υποστηρικτές του Τραμπ, λέγοντας ότι είδε συναδέλφους της να οδηγούν ομάδες σε «αναγνωριστικές» ξεναγήσεις στο Καπιτώλιο την προηγούμενη ημέρα της εισβολής, στις 5 Ιανουαρίου.

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου εάν θα υπάρξουν ενέργειες εναντίον βουλευτών που ενδέχεται να έκαναν ξεναγήσεις στο Καπιτώλιο την ημέρα πριν από την επίθεση.

«Αν αποδειχθεί στην πραγματικότητα ότι μέλη του Κογκρέσου ήταν συνεργοί σε αυτήν την στάση, αν βοήθησαν και υπέθαλψαν τα εγκλήματα, μπορεί να χρειαστεί να ληφθούν μέτρα πέρα από το Κογκρέσο, με άσκηση διώξεων για αυτό», δήλωσε η Πελόζι.

Η Αστυνομία του Καπιτωλίου διερευνά αν μέλη του Κογκρέσου ξενάγησαν ανθρώπους μέσα στο Καπιτώλιο την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης. «Το θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση», δήλωσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Καπιτωλίου, Εύα Μαλέκι.

Περισσότεροι από 30 Δημοκρατικοί βουλευτές, συμπεριλαμβανομένης της Σέριλ, ζήτησαν πληροφορίες από τους εν ενεργεία φρούραρχους της Βουλής και της Γερουσίας και τον εν ενεργεία αρχηγό της Αστυνομίας του Καπιτωλίου για το ποιοί βρίσκονταν μέσα στο κτίριο στις 5 Ιανουαρίου.

Εσωτερικές έρευνες ξεκινήσαν στους κόλπους αμερικανικών υπουργείων, μεταξύ άλλων σε εκείνα της Δικαιοσύνης και της Άμυνας, για να αξιολογήσουν την προετοιμασία τους και την απάντησή τους στην επίθεση εναντίον του Καπιτωλίου, ανακοίνωσαν χθες οι γενικοί επιθεωρητές τους.

Ο γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Δικαιοσύνης Μάικλ Χόροβιτς, εξήγησε πως σκοπεύει να καθορίσει εάν «τα πρωτόκολλα, οι πολιτικές και οι υφιστάμενες διαδικασίες» στο υπουργείο αυτό, που επιβλέπει το FBI, «επηρέασαν την ικανότητα των υπηρεσιών του να προετοιμαστούν και να απαντήσουν αποτελεσματικά» σε αυτά τα γεγονότα.

Εδώ σχετική φώτο σχετικά με τις σημιτικές ασυναρτησίες που λένε όλοι αυτοί οι σχιζοφρενείς οχι λόγω κάποιας πάθησης αλλα λόγω ράτσας:

Δεν μας ενδιαφέρει καν αν όντως είπε τέτοιες ασυναρτησίες ο συγκρινόμενος , αφού πράγματι κάτι τέτοιες ασυναρτησίες λένε ..Βλέπε το "κομμουνιστικό μανιφέστο", πρέπει να είσαι είτε άρρωστος πνευματικά για να μπορέσεις να διαβάσεις δυο παραγράφους, είτε όμοιος τους ....... (!) εδώ πάμε σε αλλά που ξεπερνούν την μέση αντίληψη των πολλών που δεν βλέπουν ούτε καν την αφύσικη συμπεριφορά τους και στο ίντερνετ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications