Ξαφνικές αποκαλύψεις από CIA για τα UFO,  αφού  δεν καταλαβαίνει κανένας  το μέγεθος την συνωμοσίας

Τι γράφουν κάποιοι: Και ξαφνικά η CIA αποχαρακτήρισε όλη την βάση δεδομένων της για τα UFO, από απόρρητα δηλαδή έγιναν προσβάσιμα.Η μυστική υπηρεσία διαθέτει έγγραφα από την δεκαετία του 1980 και όλα δείχνουν πως η συνωμοσιολογία γίνεται πραγματικότητα. Ήδη, η ιστοσελίδα «Black Vault» περιέχει αρκετά σχετικά έγγραφα, τα οποία μπορούν να κατεβάσουν οι πάντες.

Στα έγγραφα χρησιμοποιείται συνήθως ο όρος «Μη Αναγνωρισμένα Ιπτάμενα Αντικείμενα».
Κάποια από αυτά ενδέχεται να οφείλονται σε αντικατοπτρισμούς του φωτός ή σε λάθη στα όργανα των πιλότων. Εντούτοις, ορισμένα συνιστούν αντικείμενα έρευνας από το Πεντάγωνο.

Ο ιδιοκτήτης της «Black Vault», Τζον Γκρίνγουαλντ Τζούνιορ, που ξεκίνησε την έρευνα για τα σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης το 1996, όταν ήταν… 15 ετών, είχε δηλώσει πως θα προσφύγει κατά της CIA για να απελευθερώσει τα αρχεία για δεκαετίες. Τελικά το κατόρθωσε.

Ο Γκρίνγουολντ αναρτά τα αρχεία στο Black Vault, καθώς ισχυρίζεται πως η δημοσίευση των αρχείων αποτελεί ζήτημα δημόσιου συμφέροντος και σημειώνει ότι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν.

Η δημοσίευση των εγγράφων έρχεται έξι μήνες πριν την αναφορά για τα UFO που πρόκειται να δημοσιοποιήσει η αμερικανική κυβέρνηση.. Αυτό σημαίνει πως οι αποκαλύψεις δεν γίνονται, την δεδομένη χρονική στιγμή τυχαία.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί των μυστικών υπηρεσιών έχουν 180 μέρες για να διαμορφώσουν μια επίσημη αναφορά για σημάδια ή μυστήρια αεροσκάφη κοντά σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, που αργότερα θα βγει στην δημοσιότητα.

Και να μάθει κάποιος ότι υπάρχουν UFO και οτι εμφανίστηκαν κάπου , τι θα γίνει? μήπως θα αλλάξει η ψεύτικη αντίληψη που έχει για το κόσμο? προφανώς και οχι , έλα μωρέ με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα ? έχουμε σοβαρά θέματα και προβλήματα να ασχοληθούμε (!) έτσι νομίζουν οι πολλοί, ότι δεν τους άφορα ! οι αποκαλύψεις από CIA για τα UFO ειναι για να ρίξει στάχτη στα μάτια αφού πρώτα εκαναν τον όχλο να μην ασχολείται με αυτο το σοβαρό θέμα και κυνήγησαν τους πάντες στο ίντερνετ με τέτοια θέματα και οχι μονο, ώστε οι μάζες να διαβαζουν δίκες τους έγκυρες πήγες και να κοιμούνται όρθιες .

Μερικά πραγματάκια για όσους έχουν παραμείνει άνθρωποι - Πρώτων : UFO είχαν φτιάξει οι κακοί ναζι που σημαίνει οχι μονο οτι ηταν έτη μπροστά σε όλα αλλα αν δεν είχαν κερδίσει τα "ερπετά" (εκτός οτι θα ηταν παράδεισος ο κόσμος ) σήμερα η τεχνολογία θα ηταν 500 χρονιά μπροστά και ήδη θα γινόντουσαν διάστημικα ταξίδια σε άλλους πλανήτες πέραν του γαλαξία (όπως ήρθαν καποτε και στην Γη απο άλλου αλλα οχι όλοι ενα συγκεκριμένο γένος ) , σήμερα με τους δημοκράτες? καμιά ουσιαστική εξέλιξη ακόμα και στο διάστημα με την τεχνολογία των "κακών" πήγαν,εκτός οτι ο κόσμος έχει μετατραπεί σε κόλαση.

Δεύτερο :Λένε για εξωγήινους γενικά και αόριστα ενώ υπάρχουν οι δυο όψεις: του κάλου (ανθρωπινής μορφής από όπου εχει προέλευση συγκεκριμένο γένος στην Γη ), και του κακού οπού δημιούργησαν και αυτοί φυλές στην Γη μαντέψετε ποιες (ο κάλος Θεούλης για πολλούς τελικά ειναι τα ερπετά), επίσης οι μάζες δεν έχουν ιδέα ότι το αρχικό "σώμα" ειναι πνεύμα , και το ξερουν διαστρεβλωμένα μονο από θρησκείες μαντέψτε τι σχέση έχει αυτό με εξωγήινους .

Τρίτο: Τα "ερπετά"! πολλοί ακούν για αυτά και δεν έχουν καταλάβει ούτε το μέγεθος της συνωμοσίας, ούτε ότι έχουν επιπτώσεις στην ίδια την ζωή τους στην Γη, και οχι μονο σε επίπεδο πολίτικης και κράτους αλλα και προσωπικά, δεν ξέρουν καν ότι οι λεγόμενοι εξωγήινοι ειναι ήδη ανάμεσα τους αλλα οχι έτσι όπως νομίζουν! και εκεί που λέει η άλλη : έλα μωρέ με αυτά τα "χαζά" θα ασχολούμαστε τώρα? δεν έχει επίγνωση ότι αυτά που η ίδια θεωρεί "χαζά" καθορίζουν την ίδια την μοίρα της στην Γη, και σε όλη την ζωή της ασχολείται με ηλιθιότητες και πεθαίνει ακριβώς όπως γεννήθηκε δηλαδή χωρίς καμιά εξέλιξη, τα ερπετά καθορίζουν μέχρι και τι θα βλέπει στο facebook και στην αναζήτηση google μετα την τηλεόραση που την έκαναν σαν τα μούτρα τους, ο σκοπός ειναι να μην εχουν επίγνωση για τίποτα ειδικά οι γυναικες για να αναπαράγουν την φυλή τους ανενόχλητοι ...

Και πως στα αλήθεια "χαζά" ειναι αυτά που την έμαθαν τα ερπετά και που θεωρεί δεδομένα και σόβαρα ...και έχουν σχέση ακόμη και με το τι έγινε στην πρόσφατη ιστορία που φυσικά την ξέρει απο την ανάποδη, δεν ξέρει καν οτι η διαδικασία κατάκτησης της Γης οχι οπως βλέπει σε ταινίες αλλα εκ των έσω, ολοκληρώθηκε στην ουσία το 1945,ολα αυτα ισχύουν για το 99% του πληθυσμού της Γης που εχει πλήρης άγνοια οχι μονο για τον ενεργό ρόλο αυτών που αυτοι νομιζουν οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας οπως εχουν διδάκτει απο τα ερπετά, αλλα δεν ξερουν καν αληθινή ιστορία και τι προεκτάσεις έχει πέραν της Γης που ξεπερνούν την αντίληψη τους,άσε που πολλές γυναίκες ζευγαρωνουν με φυλές των ερπετών και γίνεται ένας αχταρμάς με τις αιμομιξίες στην Γη, αλλα οι "κακοί" ηταν οι Γερμανοί που είχαν επαφές με τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής, κάτι που ξέρουν οι εχθροί τους γιαυτό ακόμα και σε αυτό κάνουν προπαγάνδα με δούρειους ίππους που παριστάνουν τους ερευνητές, ότι δήθεν είχαν επαφές με τους "κακούς υποχθόνιους" τα ερπετά η ακόμη και με τον ίδιο τον σατανά και οτι από αυτούς πήραν την τεχνολογία , ο άλλος ο θρήσκος έλεγε μάλιστα θεά του διαβόλου την Μαρία Όρσιτς, τα ίδια κάνουν και οι κολλημένοι χριστιανοί παρουσιάζουν το κάλο ως κακό και το αντίθετο στα πάντα, σύμφωνα με το ιερατείο τους που αν τους πεις και τι προέλευση έχει θα ξινίσουν και μούτρα τους, ενώ τα γράφουν παντού σε ολα τα ιερά κείμενα τους..Οι κολλημένοι χριστιανοί εχουν ακόμη ενα λόγο να λένε ψέματα διότι ο "κακοί" ήσαν κατα των μονοθεϊστικών θρησκειών που έχουν ίδια προέλευση, και έσπειραν στην Γη τον σκοταδισμό και σε πνευματικό επίπεδο .

Αυτά για να τα καταλάβουν οι μάζες στο επίπεδο που έχουν πέσει φαινεταί αδύνατο ακόμα και όταν τους τα λες με πλάγιους τρόπους, εφόσον δεν βλέπουν ούτε τα αυτονόητα με την αντίληψη που έχουν και στο επίπεδο που έχουν πέσει, δεν μπορουν να ξεχωρίζουν ούτε τα αγρίμια που ειναι δικες τους φυλές (των ερπετών ), και εκεί που περιμένουν να δουν εξωγήινους με την φυσική τους μορφή (και αφού δεν τους βλέπουν δεν υπάρχουν), οι εξωγήινοι ειναι ήδη αναμεσα τους, αυτός ειναι και ο λόγος που κόπτονται να λένε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι .Ο άλλος ο ανάπηρος που ψόφησε προ ετών και που τον είχαν και μεγα επιστήμονα οι μάζες, και μονο ηλίθιες θεωρίες έλεγε στο βιογραφικό του, και άλλοι λένε θεωρίες χωρίς να έχουν καμια βάση αλλα δεν έγιναν μεγα επιστήμονες ούτε τους παρουσιάζουν ως τέτοιους, αυτη η μαριονέτα λοιπόν έλεγε ότι αν υπάρχουν κάλο ειναι να μην μας βρουν εξωγήινοι γιατι θα μας αφανίσουν κάτι τέτοιο, καταρχήν ποιους εξωγήινους εννοούσε και τους παρουσίαζε ως κακούς? τους δικούς του? προφανώς και οχι! αλλα αυτους που ειναι ανθρωπινής μορφής και ηταν λεγόμενοι αρχαίοι θεοί , αν στείλουν έναν κομήτη στην Γη για να σταματήσει η παρακμή και ο εκφυλισμός της φυλης που αυτοί δημιούργησαν (κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση), και να αρχίσουν ολα απο την αρχή χωρις φυλές των ερπετών , προφανώς και θα ειναι οι κακοί για ράτσες των ερπετών ....©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications