Οι Αμερικανοί βοήθησαν τους τζιχαντιστές στο  Αφγανιστάν αυτό λένε στην wikipedia τους, το χειρότερο ειναι άλλο όμως!

Τι μαθαίνεις ακόμη και μέσα από "έγκυρης πήγες" τους εκτός απο τόσα αλλα που οι μάζες ούτε καν εχουν σκεφτεί οχι άπλα δεν έχουν παρατηρήσει , ετσι εχει εξήγηση πως γίνεται να εχουν ίντερνετ και οχι άπλα δεν ξέρουν τίποτα αλλα δεν βλέπουν και τίποτα ! το πρόβλημα εντοπίζεται στο ίδιο τον τρόπο που σκέφτονται και αντιλαμβάνονται τον κόσμο, το πρόβλημα αυτο το είχες δει απο την εφηβική ηλικία όταν έβλεπες πολλούς να μην καταλαβαίνουν καν πως δουλεύουν άπλα πράγματα γύρο τους,οχι άπλα να μην ειναι εφευρετικοί και να κάνουν πράγματα σε μια δουλειά για παράδειγμα ακριβώς όπως τους τα είχαν μάθει πριν 20 χρονιά ακριβώς επειδή ειναι ανίκανοι να σκεφτούν καλύτερους τρόπους από μονοί τους, ενώ υπήρχαν, αλλα με το ίντερνετ είδες το μέγεθος του προβλήματος , το κάλο σας έχουμε στο τέλος επίσης από την εγκυρη πηγή τους wikipedia:

Αφγανιστάν : Στον τρίτο αγγλο-αφγανικό πόλεμο του 1919 οι Αφγανοί κατάφεραν τελικά να νικήσουν τους Άγγλους και να τους υποχρεώσουν να αναγνωρίσουν την ανεξαρτησία τους. Στην περίοδο του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου το Αφγανιστάν τήρησε απόλυτη ουδετερότητα απέναντι και στα δύο στρατόπεδα. Το 1973 ανατράπηκε η μοναρχία και τη διακυβέρνηση ανάλαβε το καθεστώς Νταούντ, που ανατράπηκε, μετά από στρατιωτικό πραξικόπημα, το 1978. Την εξουσία ανάλαβε το καθεστώς Ταράκι, το οποίο τήρησε φιλοσοβιετική στάση. Το 1980 ανατράπηκε και αυτό. Ακολούθησε η εγκατάσταση νέου φιλοσοβιετικού καθεστώτος και η κατάληψη της χώρας από στρατεύματα της ΕΣΣΔ.

Οι σοβιετικές δυνάμεις συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από ένοπλες ομάδες ανταρτών μουτζαχεντίν. Στα πλαίσια της στρατηγικής του Ψυχρού Πολέμου οι μουτζαχεντίν υποστηρίχθηκαν από τις ΗΠΑ, το Πακιστάν, την Κίνα, το Ιράν και τη Σαουδική Αραβία. Οι πολεμικές συρράξεις αναγκάζουν χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Οι σοβιετικοί αποχωρούν το 1989 και ακολουθεί μια ακόμα περίοδος αστάθειας κατά την οποία αναδεικνύεται το ισλαμικό φονταμενταλιστικό κίνημα των Ταλιμπάν. Οι Ταλιμπάν καταλαμβάνουν την Καμπούλ το 1996 και επιβάλουν ένα αυστηρό ισλαμικό καθεστώς. Το 2001 οι Ταλιμπάν ανατινάζουν δύο γιγάντια σκαλισμένα στο βράχο αγάλματα του Βούδα στην περιοχή Μπαμιγιάν.

Μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 οι ΗΠΑ, η Βρετανία και συμμαχικές δυνάμεις αναλαμβάνουν στρατιωτική δράση και ανατρέπουν το καθεστώς των Ταλιμπάν. Με απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στη χώρα εγκαθίσταται διεθνής στρατιωτική δύναμη, τη διοίκηση της οποίας ανέλαβε το 2003 το NATO. Το 2004 διενεργούνται εκλογές και πρόεδρος εκλέγεται ο Χαμίντ Καρζάι. Έκτοτε το κίνημα των Ταλιμπάν έχει ανασυγκροτηθεί και επιτίθεται στις ξένες στρατιωτικές δυνάμεις αλλά και στην κυβέρνηση της χώρας.

Σημειώσεις: εδώ γράφουν στην ουσία οτι οι κακοί ειναι οι Ταλιμπάν και οι κάλοι οι μουτζαχεντίν, ενώ και δυο αυτές αιρέσεις ειναι μουσουλμανικές όπως γράφουν: η πληθυντική μορφή του μουτζαχίντ ο αραβικός όρος για κάποιον που ασχολείται με την τζιχάντ (κυριολεκτικά, «αγώνας»). Ο αγγλικός όρος τζιχαντιστές αντιστοιχεί γραμματικά σε αυτόν. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα τους ,εκτός ότι βοήθησαν τζιχαντιστές ,όλη ιστορία έγινε για να μην μπει η Ρωσία στο Αφγανιστάν, συνεπώς δικοί τους ηταν και οι μεν και οι δεν και τους έβαλαν να σφάζονται μεταξύ τους μην παρει τον ελέγχο η Ρωσία στο Αφγανιστάν και για να δημιουργήσουν ορδές λαθρο προς Ευρώπη ώστε να κουβαλήσουν το Ισλάμ και στην Ευρώπη .

Πως ηταν κάποτε στο Αφγανιστάν :

Αν βγει ετσι έξω γυναικά σημερα την έχουν σφάξει σαν αρνί πριν καν βγει έξω, για να ετοιμάζονται πολλές στην Ευρώπη γιατί σε επόμενες ζωές θα φοράνε μπουρκές η δε παιδεραστία θα ειναι νόμιμη με γάμους απο τα 15 μην σου πω απο τα 12 ..

Μέτα πατάς να δεις τι γράφουν για το Ισλάμ πάντα στην εγκυρη πηγή τους ο Γιαχβέ να την κάνει έγκυρη πηγή δηλαδή, επειδή θυμήθηκες έναν ελληνόφωνο τύπου antifa που εμφανίζεται ως αρθρογράφος σε μια άλλη έγκυρη πηγή τους έγραφε υπέρ του Ισλάμ:

Η αραβική λέξη «ισλάμ» (Αραβικά: إسلام) σημαίνει «υποταγή»,και χρησιμοποιείται από τους μουσουλμάνους ως «υποταγή στον Θεό» και εκείνοι που αποδέχονται τη θρησκεία του ισλάμ... Εκτός ότι γράφουν κάτι ασυναρτησίες που ούτε να διαβάσεις δεν μπορείς δεν υπάρχει λογική σε όλο αυτό (αυτό γίνεται όταν ανήκεις σε μη δογματικό γένος δηλαδή στο original ευρωπαϊκό γένος μη δογματικό μη ελεγχόμενο γιαυτό έκαναν γενοκτονίες οι κομμουνιστές, σημειώστε αυτο θα σας χρειαστεί παρακάτω ), που όμως ακολουθούν κατα γράμμα οι Μουσουλμάνοι ως δογματικές φυλές, ότι του πει ένα βιβλίο κάνουν, πάνω που έλεγες για τους χριστιανούς αυτοι 50 φόρες χειρότεροι..

Η Εβραϊκή θρησκεία: Εβραίοι είχαν εγκατασταθεί τους 8ο και 6ο αιώνες π.Χ μετά τις εθνικές συμφορές τους (πτώση Σαμάρειας και Ιερουσαλήμ) στην Αραβία. Σε Μεδίνα και Μέκκα υπήρχαν σημαντικές ιουδαϊκές κοινότητες. Η κοινή σημιτική καταγωγή τους διευκόλυνε την μεταξύ τους επικοινωνία. Οι Ιουδαίοι προσηλύτισαν Άραβες Ομηρίτες (6ος αι.μ.Χ). Τέλος έθιμα (καθαρμοί,νηστείες,περιτομή) εντοπίζονται στην προϊσλαμική κοινωνία. Στο Κοράνιο εισήλθαν αφηγήσεις της Παλαιάς Διαθήκης, ραββινικές αλληγορικές παραλλαγές βιβλικών αφηγήσεων από το middrash, ενώ ιουδαϊκές παραδόσεις περί προφητών και αναμονής ενός αναμορφωτή και μεσσία κυκλοφορούσαν μεταξύ των Αράβων. Η διάχυτη προφητική παράδοση καλλιέργησε τη σχετική αυτοσυνειδησία του Μωάμεθ.[24] Η ταύτιση μεταξύ θρησκευτικής και πολιτικής κοινότητας όπως το Ισλάμ την αντιλαμβανόταν ήταν αποτέλεσμα της επιρροής του Ιουδαϊσμού επί του Ισλάμ. Το ισλαμικό και το ισραηλιτικό κράτος είναι θεοκρατικό.

Και τι γράφει σε ένα σημείο? Η κοινή σημιτική καταγωγή τους διευκόλυνε την μεταξύ τους επικοινωνία, αυτο που είχες διαπιστώσει δηλαδή εδω και πολύ καιρό : οι λεγόμενοι κομμουνιστες ειναι ίδιας ρατσας με τους μουσουλμανους ειναι σημιτικές φυλές και οχι δήθεν ιδεολογία όπως νομίζουν ορδές κοιμισμένοι, το πρώτο πράγμα που είδες στο ίντερνετ όταν άρχισες να παρατηρείς τι ρατσας ειναι το 2015, άπλα αντί για το Ισλάμ έχουν τον μαρξισμό και το κομμουνιστικο μανιφέστο επίσης απο Εβραίους (όπως και η θρησκεία του Ισλάμ), γεμάτο σημιτικές ασυναρτησίες που μονο σημιτικές ράτσες οχι μονο καταλαβαινουν αλλα και ακολουθούν κατα γράμμα ! επιβαβιωση μέσα από "έγκυρης πήγες" τους ότι πολλοί Νεοέλληνες ειδικά με αριστερές κομμουνιστικες τάσεις στην πραγματικότητα ειναι ίδιας ρατσας με τους μουσουλμάνους...Οι χριστιανοί παρασύρονται σε έναν πόλεμο απο ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία! Αυτοί θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό .(Ραβίνος Ράιχ Χορν Ιούλιος του 1880) μαντέψτε ποιος ειναι ο δικός τους λάος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications