Πέθαναν μέσα σε λίγες ημέρες παιδίατρος και η γυναίκα του από κορωνοϊό - σύμφωνα με το MEGA

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη μίλησε η κ. Ροζαλία Γαβριηλίδου, που μέσα σε λίγες ημέρες έχασε τρία συγγενικά της πρόσωπα από κορωνοϊό.

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα ήταν καταιγιστικά. Ήταν πολύ αγαπητός, εξαίρετος επιστήμων, ο θάνατός του συγκλόνισε όλη την περιοχή. Επειδή δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, είχε μια ευρύτερη περιοχή που ήταν γνωστός και αγαπητός στον κόσμο», ανέφερε η κ. Γαβριηλίδου.

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς κόλλησε. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, μπορεί από κάτι που άγγιξε, μπορεί από οτιδήποτε. Με διαφορά λίγων ημερών χάθηκε το ζευγάρι, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια. Έμεινε η κόρη της μόνη της. Την ημέρα που πέθανε η πρώτη μου ξαδέρφη, μου πέθανε και ο πατέρας μου, από κορωνοϊό. Δέκα ημέρες μετά έφυγε και ο Χρήστος. Έχουμε μάθει να ρωτάμε πόσο χρονών ήταν, αν είχε υποκείμενο νόσημα. Ό,τι υποκείμενο και αν έχει ο καθένας μας, το παλεύει. Έρχεται αυτός ο αόρατος εχθρός και αυτός τελικά κόβει το νήμα της ζωής», πρόσθεσε η ίδια.

«Το τραγικό είναι ότι στέλνεις τους ανθρώπους σου σαν πακέτο. Και είναι η πληγή που μένει. Η εικόνα που σου μένει είναι αυτή. Χωρίς να μπορείς να τους αποχαιρετίσεις. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Τα κρατήσαμε τα μέτρα. Πονάει το γεγονός ότι αφήσαμε να φτάσει σε αυτό το σημείο, να είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση. Οι επιστήμονες μας συμβουλεύουν, και εμείς τους αγνοούμε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πούμε ότι αυτό πρέπει να το σταματήσουμε εδώ. Ας καθίσουμε στο σπίτι, ας μην κάνουμε γιορτές όπως τις κάναμε», τόνισε η κ. Γαβριηλίδου.

«Τρεις άνθρωποι από το οικογενειακό μου περιβάλλον έφυγαν. Έχω χάσει πολλούς φίλους αλλά και γνωστούς. Η κοινωνίας μας είναι πολύ μικρή και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας», κατέληξε η κ. Γαβριηλίδου.

Αφου το λέει και ο κάτωθεν εικονιζόμενος μισάνθρωπος μέλος εγκληματικής ιουδαϊκής οργάνωσης antifa ότι παιδίατρος και η γυναίκα από Πέθαναν κορωνοϊό έτσι θα ειναι :

To πλήρες όνομα του θα το βρείτε εδώ, ο υπάλληλος των ιουδαίων μιλάει για ανθρωπιά 3 σχόλια στο ιδιο Post(!), μάλιστα λέει και για Troll ενώ αυτοί ειναι μισθωμένα troll και εχουν πάρει οδηγίες οποιος γραψει κατι αντίθετο να λενε για ακροδεξιούς και όλα τα σχετικά ώστε να εξαπατούν και μεσώ σχολίων τους πάντες, τωρα είσαι σίγουρος ότι όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας :

Tις θεωρίες συνωμοσίας που τις βλέπουν οι μάζες αφού όλα μπροστά τους ειναι? από το 2014 βλέπεις αυτά τα ορκ να προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες ακόμη και με σχόλια οχι μονο μέσα απο δεκάδες έγκυρες πήγες τους, και μάλιστα λένε τα αντίθετα σε όλα αφού αυτοί ειναι τα χρήσιμα γκοιμ ! το γέγονος ότι από ακροδεξιούς ναζι της Γέρμανιας ήρθε το 80% της σημερινής τεχνολογίας ενω αντίθετα απο κομμουνιστες δεν ήρθε καμιά εφεύρεση δεν προβληματιζει κάνεναν? μήπως ξέρει κανενας ότι τα χρήσιμα γκοιμ που λένε οι ιουδαιοι στα ιέρα κείμενα τους( Talpioth s.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη, ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους) αυτοί ειναι????, με δείκτη νοημοσύνης που δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου αλλα ακρώς ύπουλες ράτσες του Γιάχβε! και άπλα υποστηρίζουν την συγγενική φυλη τους αυτό το έχουν ονομάσει δήθεν ιδεολογία(!) τα αναίσθητα υπουλά ελληνόφωνα αγρίμια που πάνε την κοινωνία στο πάτο με την ίδια την παρουσία τους μέσα σε αυτήν, παριστάνουν τους έξυπνους και τους ανθρώπους αν τους μαζέψεις ολους ξανα στα ξερονήσια αυτόματα η κοινωνία θα γίνει παράδεισος εκτός οτι δεν μπορουν να κανει τιποτα η "έκλεκτη φυλή του Γιάχβε" όπως λένε οι ίδιοι ... Καθαρό το Ελληνικό DNA(!) και κανενας κομμουνιστης δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό καυκάσιο λευκό γένος που έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications