Παγώνη: «Επιστροφή στην κανονικότητα από Σεπτέμβρη»!

Την ώρα που τα ΜΜΕ έχουν αλλάξει τους τίτλους τους από το «σοκ και δέος» σε «αχτίδα αισιοδοξίας» η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας - Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, έρχεται για να μας ξανά μουδιάσει.

Η Παγώνη μιλώντας στο Star το απόγευμα του Σαββάτου υποστήριξε πως αργεί η επιστροφή στην κανονικότητα, συγκεκριμένα είπε «τον ερχόμενο Σεπτέμβρη η επιστροφή στην κανονικότητα».

Μία δήλωση που έρχεται σε αντίθεση με τα περί «θα σουβλίσουμε κανονικά το Πάσχα» που έχουν υποστηρίξει τον τελευταίο καιρό αρκετά κυβερνητικά στελέχη.

Πως κατάντησε να γίνει ένα χρήσιμο πιόνι : ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΑΓΩΝΗ:

Ιατρική σχολή Νεάπολης Ιταλίας

Εκπαιδευτική άδεια ενός έτους (αποφάσεις ΚΕΣΥ και Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας: 5058/27-4- 95, ΔΥ13α/10189/9-5-95 και ΔΥ13α/ 44215/28-5-96) στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρική Σχολή, Τομέας Παθολογίας, Καρδιολογική Κλινική (Ιπποκράτειο Γεν. Νοσοκομείο Αθηνών) στο Λιπιδαιμικό Ιατρείο υπό την διεύθυνση του καθηγητού Π.Κ.Τούτουζα.
 Σεμινάριο με θέμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. για επιμόρφωση των γιατρών
των Κέντρων Υγείας σε θέματα Γενικής Ιατρικής και ορίσθηκα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ .
 Εκπαίδευση στο Institute of Arteriosclerosis Research του Wilhelms-University, Münster, Germany,
υπό την διεύθυνση του Professor Dr. Med. Gerd Assmann, στο αντικείμενο «Lipoprotein
Metabolism, Laboratory Traning Course », στο Münster Germany.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ(εσύ ήξερες ότι με το να κάνεις δημοσιεύσεις αυτά που σου έμαθαν σε σχόλες τους ακόμα και στο facebook επιτελείς επιστημονικό έργο? όπως και το να κάνεις ανακοινώσεις? η παράνοια της παράνοιας ! άκουσον άκουσον ονομάζουν επιστημονικό έργο να παπαγαλίζεις ότι σου λένε οι σχόλες τους και τα βιβλία τους! δηλαδή οι εφευρέτες που εκαναν εφευρέσεις επειδή δεν έλεγαν και δεν υιοθετούσαν ότι τους έμαθαν (αλλιώς σε στο μεσαίωνα θα ηταν ο κόσμος ακόμα), τι έκαναν? θεωρίες συνωμοσίας έλεγαν! και ύστερα αναρωτιούνται οι μάζες γιατί ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ έσυ από μικρό έβλεπες ότι κάτι δεν πάει καλα στο κόσμο σας αλλα τελευταία έχει γίνει πολύ χειρότερο )

Α. Δ Η Μ Ο Σ Ι Ε Υ Σ Ε Ι Σ 130
Ι. ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ 40
ΙΙ. ΣΕ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ 90
Β. Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ε Ι Σ 271
Ι. ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 141
ΙΙ. ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 125
Σύνολο Επιστημονικών Εργασιών 401 (!)Τελικά κρίθηκε κατάλληλη αφού είδαν ότι λέει καλα το ποίημα που την έμαθαν από σχόλες τους- Γυναίκα πρόεδρος στους Νοσοκομειακούς γιατρούς της Αθήνας εγράφαν το 2013...

Αν έχετε παπαγάλους και αναπαραγουν ότι τους λέτε επίσης κάνουν επιστημονικό έργο! και αδικούνται πρέπει να τους βάλουν επίτιμους καθηγητές σε διεθνούς φήμης πανεπιστήμια ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications