Ο Τομ Κρουζ Κατά Του Συνεργείου Του Για Τα Μέτρα Του Κορονοϊού (Βίντεο)

Χαμός στα γυρίσματα του «Mission Impossible 7»..Ο Τομ Κρουζ ξέσπασε βλέποντας παραβίαση των μέτρων για τον κοροναϊό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mission Impossible 7», απειλώντας με απόλυση όποιους δεν τηρούν τους κανόνες.

Σε ένα ηχητικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Sun ο σταρ του Χόλιγουντ ουρλιάζει σε ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου που φέρεται να μην τήρησαν τα μέτρα ασφαλείας για τον κοροναϊό.

Το οργισμένο ξέσπασμα του πρωταγωνιστή και παραγωγού της ταινίας έγινε ενώπιον 50 μελών του συνεργείου, στα γυρίσματα στη Βρετανία, σύμφωνα με τη Sun, που δημοσιοποίησε πρώτη το ηχητικό ντοκουμέντο.

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το!» ακούγεται να λέει ο 58χρονος Τομ Κρουζ στο ηχητικό ντοκουμέντο.

«Στο Χόλιγουντ επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες.

Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες, γ@@@δες… Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους», ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications