Με λιγδιασμένο φανελάκι πήγε να εμβολιαστεί «ειδικός» ο Τσιόδρας - «Χτύπησε ξύλο» πριν τον “εμβολιασμό”

Επικοινωνιακή «τραγωδία» για την κυβέρνηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο δημόσιος εμβολιασμός του «αρχιλοιμωξιολόγου» Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος εκτός του ότι εμφανίστηκε με λεκιασμένο φανελάκι, πριν τον εμβολιασμό φαίνεται να «χτύπησε ξύλο» στην καρέκλα όπου καθόταν δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια του εμβολίου.

Αρχικά εντύπωση προκάλεσε το γεμάτο λεκέδες φανελάκι του επικεφαλής των «ειδικών» Σ.Τσιόδρα, όταν πήγε σήμερα να εμβολιαστεί δημόσια. Όταν ο «αρχιειδικός», έβγαλε του μισό πουκάμισό του, ξεπρόβαλε μια φανέλα, την οποία δεν την λες και... καθαρή.

Εκτός του κιτρινιασμένου χρώματός της φαίνονταν ξεκάθαρα δύο μεγάλοι λεκέδες, οι οποίοι προκάλεσαν εντύπωση σε όσους ήταν παρόντες, καθώς κάποιος θα περίμενε πως σε μία δημόσια εκδήλωση να εμφανιστεί τουλάχιστον με καθαρά ρούχα. Άλλωστε σύμφωνα με το διαύγεια, ο κ.Τσιόδρας έχει πάρει αρκετές χιλιάδες ευρώ από φαρμακευτικές εταιρίες για έρευνες.

Μάλιστα η εμφάνιση του κ.Τσιόδρα προκάλεσε προβληματισμό και στους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου, αφού ο «Σωτήρης» έχει ταυτιστεί απόλυτα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και έτσι έπεσαν τα «απαραίτητα» τηλέφωνα ώστε να γίνει σωστή διαλογή φωτογραφιών από τον δημόσιο εμβολιασμό σε σάιτ και κανάλια και να κρυφτεί έτσι το άπλυτο και λιγδιασμένο φανελάκι του αρχιλοιμωξιολόγου της κυβέρνησης.

Έτσι, δόθηκε σαφή εντολή από το Μαξίμου να μη γίνει ούτε μισό αστείο για το άπλυτο φανελάκι Τσιόδρα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, καθώς μετά το περιστατικό με την «υπέρκομψη Μαρέβα», φοβούνται ότι ακόμα κι ένα αθώο αστείο μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακό «τσουνάμι» που θα πλήξει τον πρωθυπουργό.

Όμως το επικοινωνιακό «βατερλό» συνεχίστηκε, καθώς λίγο πριν εμβολιαστεί ο Σωτήρης Τσιόδρας χτύπησε τρεις φορές την καρέκλα που καθόταν, την κίνηση δηλαδή που κάνουμε όταν «χτυπάμε ξύλο», για να πάνε όλα καλά.

Μα αν το εμβόλιο είναι «απόλυτα ασφαλές» όπως μας λένε κυβέρνηση και ειδικοί, γιατί ο κ.Τσιόδρας -φαίνεται- να «χτύπησε ξύλο» πριν εμβολιαστεί; Τι μπορεί να πήγαινε στραβά και ανησυχούσε;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications